B96 adiprim Algèmica

22,95 

Sold By: Maria Cosp

45 en estoc

B96 Adiprim Càpsules és una fórmula complexa rica en extractes de taronja, café verd, rodiola, mango africà, jiaogulan, pebre negre, crom i vitamina B3, destinada a activar el metabolisme dels greixos i a reduir l’absorció dels sucres.

L’extracte de la taronja (Citrus sinensis) conté una substància anomenada hesperidina, un flavonoide obtingut a partir del fruit.

L’extracte sec de cafè verd (Coffea robusta) conté polifenols, en aquest cas, àcid clorogènic, i és obtingut a partir de les llavors.

A més, l’extracte de pebre negre, que també és obtingut a partir de les llavors, conté una substància activa anomenada piperina.

La rodiola (Rhodiola rosea) és una planta considerada com adaptògena. A partir de l’extracte sec de l’arrel s’obté els salidròsids, les substàncies actives de la planta. Ancestralment, la rodiola ha sigut utilitzada per a ajudar a regular l’estrès i la fatiga.

L’extracte sec de mango africà (Irvingia gabonensis) s’obté del propi arbre situat als boscos tropicals de l’Àfrica centre-occidental. És un arbre de més de 30 metres d’alçada que produeix el fruit mango de l’Àfrica. D’aquest fruit se n’extreu les llavors anomenades ogbono o nous de dika on se les ha relacionat amb tractaments per a perdre pes.

El Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) es tracta d’una planta de la família de les cucurbitàcies nativa de Xina, Vietnam, Corea i Japó. El seu extracte sec conté més de 80 saponines diferents anomenades gipenòsids.

La vitamina B3, anomenada niacina, és una vitamina hidrosoluble que intervé en el procés d’obtenció d’energia a nivell cel·lular. És per això que contribueix al metabolisme energètic normal i a la reducció del cansament i la fatiga de l’organisme. A més, contribueix a la funció psicològica normal, al funcionament normal del sistema nerviós i al manteniment normal de les mucoses i pell.

El crom del B16 Adiprim Càpsules està en forma de picolinat de crom i és considerat un micronutrient essencial pels humans. Aquest, contribueix al metabolisme normal dels macronutrients i al manteniment normal dels nivells de glucosa en sang..

60 càpsules

COM I QUAN ES PREN

Prendre 3 càpsules a el dia, 1 amb l’esmorzar i 2 durant el menjar.

INGREDIENTS PER DOSI

Extracte de taronja (Citrus sinensis) 450 mg (90% hesperidina o aportant 405 mg d’hesperidina); extracte de cafè verd (Coffea robusta) 370 mg (45% àcid clorogènico o aportant 166,5 mg d’àcid clorogènic); extracte de rodiola (Rhodiola rosea) 300 mg (3% salidròsids o aportant 9 mg de salidròsids); extracte de mango africà (Irvingia gabonensis) 300 mg; extracte de jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) 300 mg; extracte de pebre negre (95% piperina o aportant 2,85 mg de piperina) 3mg. 

Informació addicional

Dimensions 5 × 5 × 15 cm

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu