Mandala Flor de la Vida

49,95 

Venedor: Eponine Studio

3 en estoc

Mandala de fusta per penjar a la pared de la Flor de la Vida. Pintat  a mà amb pintura ecològica en un to blanc trencat.

Mandala tallat sobre fusta de 5mm de gruix i 58cm de diàmetre.

Pintat a mà amb pintura ecològica que respecta el medi ambient i no deixa anar cap substància tòxica a l’ambient. Color blanc trencat, que dóna un toc elegant  al teu espai. Porta un ganxo per penjar com si fos un quadre i una petita alça de fusta a la part d’abaix perquè un cop penjat a la pared quedi completament paral.lel a aquesta i es vegi molt millor.

La flor de la vida és una de les formes més poderoses i conegudes de la Geometría Sagrada. Aquest mandala està format per 19 cercles del mateix tamany sobreposats y distribuits de manera uniforme simulant els pètals d’una flor. Aquest patró s’ha utilitzat per diverses cultures aïllades entre si  i es desconeix com aquest mandala va ser conegut en diferents parts del planeta desde l’antiguitat.

La Flor de la Vida representa la interconnexió de la vida i la matriu de la creació. S’utilitza com a visualització en meditacions i per armonitzar espais.

Informació addicional

Pes 1 kg
Dimensions 60 × 2 × 60 cm
Be the first to review “Mandala Flor de la Vida”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Reviews

There are no reviews yet.

Informació del venedor

  • Nom de la botiga: Eponine Studio
  • Venedor Raquel Aparicio
  • Adreça: Itinerant
    08692 Puig-Reig
    Barcelona
  • No hi ha cap puntuació

Main Menu