ALGEMICA N19 ESTRÉS CONTROL

19,95 

Venedor: Maria Cosp

41 en estoc

ALGÈMICA N19 Càpsules estrès control.

Format nou de 40 càpsules amb novetats com la Magnolia d’alta estandarització i la Vit D!!!

N19 CÁPSULAS ESTRÉS CONTROL

N19 Cápsulas Estrés Control és un complement alimentari complex amb GABA, aminoàcids, magnesi, vitamina D, vitamines del grup B i extractes de passiflora, valeriana, ashwagandha Sensoril® i magnòlia.

Conté GABA, que és l’acrònim de l’Àcid Gamma Amino Butíric, que és un neurotransmissor molt present en el cervell, on hi fa una  funció inhibitòria i, per tant, afavoreix la relaxació. El GABA es sintetitza a través del glutamat (provinent de la glutamina) gràcies a l’aportació de vitamina B6.

El N19 Cápsulas Estrés aporta quatre extractes secs i estandarditzats de plantes:

  • Passiflora incarnata L.: en aquesta fórmula l’extracte sec s’obté de la part aèria de la planta i està estandarditzat en un mínim del 4% en flavonoides i el seu ratio d’extracció és de 10:1 aproximadament. És una planta àmpliament coneguda per ajudar a descansar de forma tranquil·la.

  • Valeriana officinalis L.: l’extracte sec és obtingut de l’arrel i en aquesta fórmula està valorat en un mínim d’un 0,8% en àcid valerènic i el seu ratio d’extracció és de 12:1 aproximadament. És també coneguda com una planta que contribueix a la relaxació.

  • Magnolia officinalis: l’extracte sec en aquesta fórmula és extret de la seva escorça i està estandarditzat en un mínim del 90% en honokiol i, és usada en medicina tradicional xinesa per les seves múltiples accions, entre elles les relacionades amb el sistema nerviós.

  • Ashwagandha (Withania sommifera) de la patent Sensoril® del laboratori Natreon: l’extracte sec i estandarditzat de l’arrel i/o baies garantitza fins un 10% de glicòsids witanòlids, que son una de les molècules actives de la planta. A més a més, Sensoril® garantitza fins a 0,5% de withaferina A amb certes propietats antioxidants i un mínim del 32% d’oligosacàrids, molècules també actives de l’extracte. És una planta molt usada en la medicina ayurvèdica com a planta adaptògena que afavoreix un rendiment físic i mental en èpoques de molta exigència

Odoo CMS - Imatge simple flotant

Sensoril® està recolzat per 11 estudis clínics dissenyats per millorar els beneficis adaptògens per a la salut.

A més a més, el N19 Cápsulas Estrés Control està formulat amb bisglicinat de magnesi i L-teanina.

El magnesi contribueix a la reducció del cansament i fatiga, al funcionament normal del balanç electrolític, del metabolisme energètic, al funcionament normal del sistema nerviós i de la funció psicològica normal.

La L-teanina està en forma d’aminoàcid lliure amb un riquesa del 98% i el podem trobar al te verd.

Per altra banda, per a complementar la fórmula, conté vitamines del grup B i també vitamina D.

La vitamina B1 contribueix en la funció normal del cor, en el metabolisme energètic normal, en la funció normal del sistema nerviós i de les funcions psicològiques.

La presència de vitamina B2 i B6 ajuda al metabolisme energètic, al metabolisme del ferro, al manteniment de pell i mucoses, a la reducció del cansament i la fatiga, a la protecció de lesions oxidatives i al bon funcionament del sistema nerviós.

La vitamina B5 contribueix a nivell de la funció mental normal, al metabolisme i síntesi normal de neurotransmissors i a la reducció del cansament i la fatiga.

La vitamina D del complement, que està en forma de D3 (colecalciferol), contribueix al funcionament normal del sistema immunitari i en nivells adequats contribueix a l’absorció normal del calci. És l’única vitamina que l’organisme pot sintetitzar a partir del colesterol que es troba a la pell i l’efecte dels rajos solars.

40 càpsules

COM I QUAN ES PREN

Una càpsula o dues al dia, preferiblement durant els àpats o segons indicació d’un metge o farmacèutic.

INGREDIENTS PER DOSI

GABA 250 mg; passiflora (Passiflora incarnata L., extracte sec estandarditzat), 150 mg; valeriana (Valeriana officinalis L., extracte sec estandarditzat) 70 mg; L-teanina, 50 mg; ashwagandha (Withania somnifera, extracte sec estandarditzat) Sensoril® 25 mg; magnòlia (Magnolia officinalis, escorça) 50 mg; bisglicinat de magnesi 25 mg; vitamina B1 (clorhidrat de tiamina)  1,7 mg; vitamina B2 (riboflavina) 1,6 mg; vitamina B5 (pantotenat de calci) 9 mg; vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) 6 mg; vitamina D3 (colecalciferol) 5 mcg; estearat de magnesi 4 mg; càpsula (agent de recobriment, cel·lulosa).

SENSORIL™ és una marca registrada de Natreon Inc.

N19 Cápsulas Estrés Control és un complement alimentari i, per tant, no ha d’usar-se com a substitut d’una dieta variada i equilibrada.

Precaucions

  • Les persones que prenguin qualsevol altre tipus de medicació han de consultar el metge o farmacèutic abans de prendre un complement alimentari.

  • No s’aconsella en dones embarassades o en període de lactancia.

  • No superar la dosis diària recomanada.

  • Mantenir fora de l’abast dels nens.

Informació addicional

Dimensions 5 × 5 × 10 cm

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu