Discos de lactància rentables. Lansinoh

12,95 

Venedor: NB Berga

1 en estoc

Els Discos de Lactància Rentables de Lansinoh són ultra absorbents i molt suaus. Ofereixen una protecció a prova de fugues, comoditat i confiança rentada rere rentada.

Fins i discrets. Els Discos Absorbents Rentables de Lansinoh són invisibles a través de la roba i el seu disseny únic en forma de llàgrima s’ajusta al contorn natural del pit per a una major comoditat. Menys preocupacions per a les mares gràcies al rivet antilliscant que manté el disc en el seu lloc.

Aptes per a rentadora i respectuosos amb el medi ambient, per la qual cosa no sols cuida de si mateixa sinó també del planeta.

Essencials a la bossa d’hospital per poder estar preparada els primers dies després del naixement del seu nadó.
Fàcils de cuidar, ja que es poden ficar en la bossa de malla inclosa i rentar a la rentadora a 40 graus.
Còmodes d’utilitzar: col·loca els discos dins del sostenidor de manera que el costat de malla súper suau estigui sobre la pell i el cor de Lansinoh cap a fora. Canvia els discos quan estiguin mullats i renta’ls a màquina després de cada ús. Per a millors resultats, col·loca els discos a la bossa de rentada.
Rentables a la màquina de rentar a 40 graus. Sense suavitzant ni lleixiu. Asseca a l’aire. No planxar. No rentar en sec.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu