Escalfa i Esterilitza Biberons. Miniland

49,90 

Venedor: NB Berga

1 en estoc

Escalfa i esterilitza biberons, de manera senzilla i natural. Warmyplus digy de Miniland escalfa biberons i potets en un temps rècord (3 min) de manera natural utilitzant vapor d’aigua a alta temperatura. Gràcies al seu escalfament suau i uniforme, podràs escalfar també la llet materna sense perdre cap de les seves propietats nutritives. També inclou la funció d’esterilització per a biberons i accessoris.

– Fàcil esterilització i escalfament del mateix producte, no és necessari tenir un aparell per cada funció. Permet esterilitzar un biberó i tots els seus accessoris en pocs minuts en el mateix dispositiu en el qual es realitza l’escalfament.
– Marca en tot moment el temps restant d’escalfament o esterilització: es podrà seleccionar el temps desitjat d’escalfament o esterilització i observar el temps restant del procés gràcies a la seva pantalla.
– Escalfa biberons i potets ràpidament i de manera senzilla i natural utilitzant vapor d’aigua a una alta temperatura, aconseguint que la llet i els potets s’escalfin a una temperatura uniforme i adequada el nadó, evitant així els desavantatges d’altres mètodes com el microones.
– Ideal per escalfar la llet materna, gràcies a l’escalfament suau i uniforme, no es perd cap de les propietats de la llet materna durant el procés, preservant els seus nutrients i vitamines, aconseguint una temperatura similar a la temperatura corporal de la mare, el més semblant a la lactància natural!
– Molt fàcil d’utilitzar: Es controla mitjançant tres senzills botons que permeten apagar i encendre l’aparell i configurar el temps de durada del procés d’escalfament o esterilització.
– Temperatura ajustable a les necessitats del nadó, gràcies al seu temporitzador permet escalfar la llet o potets a la temperatura preferida pels més petits.
– Desmuntable i fàcil de netejar, els accessoris poden rentar-se amb aigua sabonosa i una esponja o també en el rentavaixella. La base es pot netejar amb un drap humit.
– Avisos visuals i sonors, i màxima seguretat:
– Un avís visual i sonor indica quan s’ha finalitzat l’escalfament o quan s’ha esgotat l’aigua, desconnectant-se automàticament.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Informació del venedor

  • Nom de la botiga: NB Berga
  • Venedor NB Berga
  • Adreça: C/ Pere II, 13
    08600 Berga
    Barcelona
  • No hi ha cap puntuació

Main Menu