Llet corporal hidratant. Carelia

16,50 

Venedor: NB Berga

1 en estoc

Llet Corporal Hidratant de la marca Carelia, per a nodrir, calmar i prevenir les irritacions de la pell. Fórmula sedosa a base d’extractes naturals de civada, oli de cotó, oli d’ametlles dolces, llard de karité i àloe vera. Es pot utilitzar fins i tot per a nadons i nens amb pell atòpica que necessiten una especial cura.
Perfecte per fer un massatge en qualsevol moment i des del primer dia.

Llet Corporal Hidratant per a suavitzar la pell i per al massatge del nadó. Fórmula sedosa, fina i agradable, també per a nadons i nens amb pell sensible o atòpica que necessiten una especial cura. Enriquida amb extractes naturals de civada i oli de cotó de propietats emol·lients i regenerativa. El llard de Karité, oli d’ametlles dolces i àloe vera rics en vitamines A, D, E i F, B1, B2, B6 i àcids grassos per a protegir, hidratar, calmar i prevenir les irritacions de la pell.

Per a una pell hidratada i un massatge relaxant que estimuli els sentits dels més petits ideals per a tota la família.
Dermatològicament testada.
Alta tolerància, clínicament provada fins i tot en pells sensibles i atòpiques.
200 ml.

Natural and Organic 98,5% certified ISO NATURAL 16128

Com utilitzar:
Després de banyar-se, aplicar directament sobre la pell i fer un massatge suau fins a la seva completa absorció, o bé, quan la seva sensible pell estigui seca. Perfecte per fer massatge al nadó. Pot ser utilitzat per al seu ús diari.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu