BULL FARCIT NEGRE PUIG FITÓ

5,70 

Venedor: Puig Fitó

10 en estoc

Bull Farcit Negra. Elaborat amb la carn del bull negre, però farcit de careta, llengua i morro de porc.
SENSE GLUTEN NI LACTOSA

Es pot entregar a domicili al Baix Berguedà els divendres; Al Bages i a Barcelona ciutat els dimecres.

Fora d’aquestes zones, consulteu amb nosaltres per l’enviament.

Elaborat amb magre de porc i embotit amb tripa natural; farcit de llengua de porc, morro i careta. Afegit amb les espècies adients (sal i pebre). Conservar a la nevera.

500g aprox

SENSE GLUTEN NI LACTOSA

Ready to ship in 1-3 business days


 

Shipping Policy

ENVIAMENT DE COMANDES- Puig Fitó, SL El nostre mètode d'enviament de les comandes amb fred serà mitjançant transport propi al Baix Berguedà i Bages.
Fora d'aquestes comarques poseu-vos en contacte amb nosaltres per caIcular el transport en funció de la zona geogràfica de Catalunya. Per qualsevol consulta sobre enviaments fora de catalunya poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre email: comercial@puigfito.com. Si ho desitgeu, podeu fer la comanda i passar a recollir-la a la nostra botiga de Gironella; Avinguda Catalunya, 93


 

Política de reembors

POLÍTICA DEVOLUCIONS- Puig Fitó, SL El termini màxim per realitzar un canvi o devolució de producte per defectuós és de 7 dies. Passat aquest temps no acceptarem cap devolució ni reintegrament. Per qualsevol aclariment o consulta no dubteu en contactar amb nosaltres a través del nostre telèfon: 938234385 o bé email: comercial@puigfito.com; i intentarem solucionar i gestionar el vostre cas en concret.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Informació del venedor

Main Menu