FUET EXTRA PUIG FITÓ PACK 10 UNITATS

39,90 

Venedor: Puig Fitó

In stock

OFERTA PACK DE 10 FUETS!

El nostre fuet, elaborat amb tripa fina i de curta curació, ideal per un bon pa amb tomàquet.

Es pot entregar a domicili al Baix Berguedà els divendres; Al Bages i a Barcelona ciutat els dimecres.

Fora d’aquestes zones, consulteu amb nosaltres per l’enviament.

El nostre fuet, elaborat amb tripa fina i de curta curació, ideal per un bon pa amb tomàquet. Conté el mateix preparat de carn que la Somalla, tansols es diferencien per la seva forma.

Es recomana conservar fora de la nevera. SENSE GLUTEN I SENSE LACTOSA

250g aprox/Unitat

Ready to ship in 1-3 business days


 

Shipping Policy

ENVIAMENT DE COMANDES- Puig Fitó, SL El nostre mètode d'enviament de les comandes amb fred serà mitjançant transport propi al Baix Berguedà i Bages.
Fora d'aquestes comarques poseu-vos en contacte amb nosaltres per caIcular el transport en funció de la zona geogràfica de Catalunya. Per qualsevol consulta sobre enviaments fora de catalunya poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre email: comercial@puigfito.com. Si ho desitgeu, podeu fer la comanda i passar a recollir-la a la nostra botiga de Gironella; Avinguda Catalunya, 93


 

Política de reembors

POLÍTICA DEVOLUCIONS- Puig Fitó, SL El termini màxim per realitzar un canvi o devolució de producte per defectuós és de 7 dies. Passat aquest temps no acceptarem cap devolució ni reintegrament. Per qualsevol aclariment o consulta no dubteu en contactar amb nosaltres a través del nostre telèfon: 938234385 o bé email: comercial@puigfito.com; i intentarem solucionar i gestionar el vostre cas en concret.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Informació del venedor

Main Menu