Vermut Vidalba Edició especial 1976

15,00 

Venedor: Fem comarca

In stock

L’ edició especial 1976 del Vermul Vidalba incorpora a la base del vermut un generós sec recuperat per Alella Vinícola i datat del 1976, l’any de la seva autora, la sommelier berguedana Sílvia Culell.

El vermut Vidalba és l’autèntic vermut de la Patum, de producció petita i totalment artesana, que es basa en la recepta tradicional del vermut.

El vermut Vidalba és un vermut que ja forma part d’un dels moments de la festa: el de fer el vermut després de la Patum de lluïment a la plaça!

Pots veure aquí la versió clàssica del Vermut Vidalba i comprar més productes patumaires a la nostra botiga de la Patum.

El vermut Vidalba és l’autèntic vermut de la Patum, ideat per la sommelier berguedana Sílvia Culell, de producció petita i totalment artesana, que es basa en la recepta tradicional del vermut.

S’elabora amb una base de vi de Garnatxa negra, i s’hi afegeixen gairebé una vintena d’herbes i espècies, amb la incorporació d’algunes de les plantes que el fan singular i que es poden trobar a la comarca.
D’entre elles, en destaquem la la sajolida, el te de roca i el saüc.

Aquesta edició especial incorpora a la base del vermut un generós sec recuperat per Alella Vinícola i datat del 1976, l’any de la seva autora.

El vermut Vidalba és un vermut que ja forma part d’un dels moments de la festa: el de fer el vermut després de la Patum de lluïment a la plaça!

Pots veure aquí la versió clàssica del Vermut Vidalba i comprar més productes patumaires a la nostra botiga de la Patum.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu