Puntes de tonyina

28,90 

Venedor: MC Distribucions

In stock

Puntes de tonyina descongelada en safates de 1 kg.
Ideal per fer marmitaco.

Referència: F78324 Categories: ,

La tonyina és un peix blau de carn grassa rica en àcids grassos insaturats omega 3 que li confereix propietats de protecció cardiovascular i antiinflamatòria, tot i que en el seu conjunt és un peix alt en greix, depèn de la part de l’animal que consumim n’hi haurà més o menys. El llom, conté una quantitat menor en greix que la part de la ventresca. També aporta un elevat contingut en proteïnes d’alt valor biològic, que tenen una important quantitat d’aminoàcids essencials.

Pel que fa a les vitamines cal destacar les del grup B, A i D. I respecte els minerals els continguts de calci, fonamental per la salut òssia, el iode i el fòsfor important per la regulació muscular, el magnesi que regula el sistema immunitari i el ferro que és necessari per la formació de la sang.

La tonyina fresca es pot consumir a través de multitud de preparacions culinàries, i en conserva és molt utilitzada en la preparació d’amanides o entrepans. Si es vol consumir en cru o semi, en aquest cas cal haver-la eviscerat i posteriorment congelar-la a menys de 20ºC durant uns 5 dies, d’aquesta manera eliminem la presència d’anisakis.

Recordeu consumir peix blau dos cops per setmana i acompanyeu els àpats amb fruites i verdures.

Ready to ship in 1-2 dies laborables


 

Shipping Policy

Berga ciutat i berguedà servei dilluns,dimarts i dijous.
Zona alt berguedà servei els divendres.


 

Política de reembors

D'acord amb el que disposa l'article 45 de la llei 6/96 del 154 de gener d'ordenació del comerç minorista, el client no podrà tornar els productes congelats si aquesta devolució no es produeix dins de les 24 hores següents al lliurament o recollida del demanat, i sempre que la conservació i la qualitat dels aliments congelats al moment de la devolució no s'hagi deteriorat havent de ser acceptada. Entre altres, el producte haurà de trobar-se en el seu envàs original i en el mateix estat que en el moment de la compra. Un cop rebut el producte en un dels nostres centres, i amb la comprovació prèvia del seu estat, es procedirà al reintegrament del seu import conforme la modalitat de pagament realitzada pel client.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu