WhatsApp Image 2020-10-20 at 12.12.00

Benvinguts al Marketplace de la comarca del Berguedà: El Formiguer.

Som l’Anna i la Gemma, la Gemma i l’Anna; emprenedores, perfeccionistes i sòcies. Juntes hem desenvolupat un gran projecte, FEM COMARCA, SL perquè som conscients que cal ajudar a la petita empresa i al comerç de proximitat en un món tan globalitzat.

Les dues tenim una llarga trajectòria professional encara que en sectors molt diferents, juntes tenim una empenta brutal i ens complementem a la perfecció. Treballem cada dia amb un somriure per aconseguir la nostra missió:

  • Ajudar a petites empreses a endinsar-se en el món digital.
  • Impulsar plataformes digitals per tal que empreses, entitats o col·lectius puguin treballar de forma col·laborativa per atraure clients i maximitzar la visibilitat dels seus negocis. (marketplace).

Tenim la sort de comptar amb un equip de professionals altament preparat per a solucionar tots els entrebancs que puguin sorgir i que endinsar-vos en la revolució digital sigui una experiència positiva.

El confinament i el COVID-19 han accelerat de manera dràstica la necessitat de que les empreses es facin un lloc a la xarxa.

Actualment estem desenvolupant un gran projecte comarcal: ELFORMIGUER.CAT un Marketplace de proximitat per tal d’ajudar al petit comerç a tenir visibilitat online. Junts treballem com un exèrcit de formigues, unit, incansable amb força i il·lusió per donar vida i visibilitat a multitud de comerços i serveis.

Si teniu un projecte per a desenvolupar, parlem-ne, junts trobarem la millor opció. T’oferim un servei professional i seriós que juntament amb una atenció personalitzada i un tracte professional, són el gran valor afegit a tenir en compte.

Main Menu