Natura, alimentació i tradició.

Tres paraules que prenen una nova dimensió quan parlem del Berguedà.

Descobriu el Berguedà i tots aquells productes agroalimentaris de Km0. Productes locals amb tradicions arrelades i la màxima qualitat que posem al teu abast amb un click.

Estimar, treballar i respectar la terra és el que fan els agricultors, ramaders, productors Berguedans que treballen amb respecte i tradició per oferir-nos productes típics del Berguedà: embotits, formatges, carns, conserves, bolets, gra, licors…

El Berguedà presumeix d’una gran gastronomia rica i tradicional, on els seus productes estrelles varien en funció de la temporada: bolets, el pèsol negre, el Blat de moro escairat…

Comprar productes de proximitat o Km 0 ens ajuda a portar una alimentació més sana i natural, amb un ús nul o molt limitat de productes químics o artificials per a la conservació dels aliments.

Els productes locals, de proximitat:

1. Són productes de temporada.

2. Són productes més ecològics

3. La producció i el transport té cura i protecció del medi ambient.

4. Portar una alimentació més saludable i respectuosa amb el medi ambient és una filosofia de vida que potencia el consum de productes artesans, ecològics i de curt recorregut és a dir consumir productes locals o de proximitat.

 5. Si compres productes Km0 gaudiràs d’un alimentació més equilibrada, sana i saludable.

6. Contribuiràs a una economia més justa, respectant els drets dels productors i evitant que els aliments viatgin milers de kilòmetres fins a casa teva.

7. Degustaràs productes naturals, ecològics i saborosos que mantenen els valors nutricionals intactes

8. Afavoreixes, l’economia, l’agricultura, la ramaderia i la gastronomia del territori.

La comarca del Berguedà limita amb la Cerdanya, el Ripollès, Osona, el Bages, el Solsonès, i l’Alt Urgell i es troba dins la província de Barcelona. Berga se situa al centre sent la capital de la comarca.

 

Tasta el Berguedà, en gaudiràs amb els cinc sentits!

Main Menu