E54 wellderly proage

30,95 

Sold By: Maria Cosp

In stock

Es tracta d´un producte específicament formulat per ajudar a reparar el dany cel·lular, prevenir l´envelliment prematur i la regeneració de l’epidermis, millorant el to i signes com la flacciditat, arrugues i la pèrdua de densitat de la pell.

RETARDA L’EDAT DE LA TEVA PELL

L’exposoma és el conjunt de factors ambientals i d’exposició als quals estem sotmesos cadascun de nosaltres des que naixem fins que morim, factors externs que tenen un impacte sobre el nostre genoma i la nostra salut.

Un 25% de les alteracions cutànies són determinades per factors genètics, el 75% restant depèn de nosaltres i d’aquest conjunt de factors ambientals i d’exposició que determinen l’exposoma. L’entorn on vivim, els nivells de contaminació, la temperatura, els diferents tipus de radiació, els hàbits alimentaris, els nivells d’hidratació, la qualitat del son, la pràctica esportiva, els nivells d’estrès…

D’aquí neix el tractament intensiu Wellderly Proaging, per lluitar de manera externa contra el cronoenvelliment o envelliment biològic i el fotoenvelliment o envelliment relacionat amb els hàbits de vida (exposoma).

Es tracta d´un producte específicament formulat per ajudar a reparar el dany cel·lular, prevenir l´envelliment prematur i la regeneració de l’epidermis, millorant el to i signes com la flacciditat, arrugues i la pèrdua de densitat de la pell.

 

Està format per 3 ingredients, una fórmula minimalista però molt efectiva:

 • HEXAPÈPTID (Acetyl Hexapepetide-51 Amide)
  Patent guanyadora de diversos premis Àsia, que ha demostrat mantenir la integritat i allargar la longevitat cel·lular induint l’expressió dels receptors FOXO3a. Això permet que les cèl·lules tinguin un mecanisme més gran per activar factors de protecció cel·lular, augmentar els nivells de SOD (superòxid dismutasa) i CATALASA (“enzims antienvelliment”), eliminar l’acumulació de ROS i evitar, així, el dany a l’ADN.

 • VITAMINA C estabilitzada en forma de 3-0 Ethyl Ascorbic Acid 2%.

  Forma part de la nova generació de derivats de la vitamina C i, en la forma i la dosi present, té eficàcia demostrada amb estudis comparables a la vitamina C pura, però amb més estabilitat i tolerància.

  Té una gran acció antioxidant i calmant, aporta molta lluminositat i protegeix la pell del dany induït per la radiació, la contaminació i l’estil de vida (fum del tabac). És un potent despigmentant, redueix la pigmentació fosca de la pell ja que inhibeix la tirosinasa, enzim que intervé en més proporció en la síntesi de la melanina. A més, millora l’aspecte de les arrugues i l’elasticitat de la pell, perquè és el derivat amb més efectivitat quant a estimulació de la síntesi de col·lagen, inhibint les metal·loproteïnases i la hialuronidasa, evitant així la degradació de col·lagen i d’àcid hialurònic.

 • ÀCID HIALURÒNIC (Sodium Hyaluronate)
  Forma d’àcid hialurònic de PM mitjà que actua hidratant la zona superficial i les capes mitjanes de l’epidermis. L’àcid hialurònic és capaç de retenir fins a mil vegades el seu pes en aigua. Aporta flexibilitat, hidratació, redueix l’evaporació de l’aigua evitant la pèrdua d’aigua transepidèrmica, per això és la forma d’elecció per evitar descamacions de la pell i contribuir a millorar l’aspecte de les arrugues.

COM S’APLICA

 • Després de la neteja i del contorn d’ulls, aplicar una pulsació sobre el rostre net i lleugerament humit (l’àcid hialurònic captarà les molècules d’aigua) matí i/o nit, fent un massatge suau mitjançant moviments circulars ascendents. Després, aplicar la C específica segons l’estat i el tipus de pell per aconseguir una acció oclusiva i una major efectivitat en el tractament.

 

INGREDIENTS

Aqua, 3-0-Ethyl Ascorbic Acid, Butylene Glycol, Sodium Acrylates Copolymer, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Acetyl Hexapeptide-51 Amide, Phenoxyethanol, Lecithin, 1,2-Hexanediol, Phenylpropanol, Disodium EDTA.

Informació addicional

Pes 03 kg
Dimensions 5 × 5 × 10 cm

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu