Joc de taula – Sant Jordi, la llegenda

21,95 

Venedor: La Patumaire

Esgotat

Sant Jordi, lla llegenda, és un joc de deducció per a dos jugadors. Sant Jordi busca el camí correcte per trobar al drac i rescatar a la princesa Violant i el drac tractarà de barrar-li el pas. També podreu jugar amb el personatge de la Princesa Violant en el mode “La princesa valenta”

Referència: 8436566030137 Categories: , ,

Sant Jordi, la llegenda

Voldràs ser la Princesa o el Sant Jordi per alliberar Montblanc, com explica la llegenda, o… Seràs el Drac que mirarà que no l’atrapin?

Sant Jordi és un joc de taula familiar, per a dos jugadors, amb partides de 20 a 30 minuts.

És a dir, Sant Jordi és un joc de cartes, de deducció i pren com a referència la llegenda de Sant Jordi. Així doncs converteix a un dels jugadors en el cavaller Sant Jordi i a l’altre en el drac malèfic. Enfrontat en un duel que decidirà la sort a la princesa Violant. Però aquesta llegenda té una altra versió en què el cavaller ha estat pres pel drac mentre intentava rescatar a la princesa. Violant, que és molt valenta, ha pogut fugir i ara és ella que es prepara per anar a alliberar a Sant Jordi i derrotar al drac.

Coma conclusió, per guanyar la partida, Sant Jordi/ Violant haurà de travessar tres comtats per aconseguir arribar a Montblanc abans que el drac no es mengi la princesa/ el cavaller. En cas contrari, el drac serà el guanyador.

 

Informació addicional

Pes 1 kg

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu