Story Cubes -Classic-

12,99 

Venedor: La Patumaire

Esgotat

Story Cubes, daus per explicar històries.
Tira els nou daus i crea una història unint les nou imatges resultants. Infinites possibilitats i hores de diversió per a totes les edats. Només hi ha una regla: no hi ha respostes errònies!

Referència: 3558380054054 Categories: ,

Story Cubes és un joc molt divertit, que aguditza l’enguiny i afina la imaginació. El joc consta de 9 daus i les imatges que hi ha en ells van ser disenyades per Rory O’Connor, un irlandés especialitzat en entrenar la creativitat i solucionar problemes creatius. Cada dau té sis imatges o icones, en total 54 idees que barrejades poden generar més de 10 millons de combinacions.

Així que llança els daus i comença per “Hi havia una vegada…“, inventa una història que involucri els 9 resultats dels daus. Juga amb Story Cubes com un joc solitari, amb altres companys o, senzillament, com un “party game” en el què cada jugador ha de continuar la història on l’anterior l’ha deixat. Es poden donar punts per la rapidesa, per la improvització, per l’alternativa, per la imaginació… A més a més, les instruccions inclouen diferents maneres d’utilitzar els cubs per resoldre problemes com trencar el bloqueig de l’escriptor, millorar la imaginació, augmentar la capacitat de trobar temes unificadors entre diferents imatges… És hora de jugar!!!

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu