Bossa impermeable

15,00 

Venedor: Xpassarlestona

9 en estoc

Bossa impermeable, amb base, tancada amb velcro, també disponible amb clec de plàstic.

Ideal par portar la carmanyola a la feina. 

Bossa impermeable, amb base, tancada amb velcro, també disponible amb clec de plàstic.

Ideal par portar la carmanyola a la feina. 

Mesures aproximades 20 cm x 25 – 30 cm, amb base (es pot adaptar a les seves necessitats).

Teles resinades (resistents a l’aigua) personalitzables, podeu escollir les que més us agradin (ens posarem en contacte amb vosaltres un cop formalitzada la compra), una per l’interior i una per l’exterior.

Aquest és un producte únic i personalitzat, serà fet especialment per a vosaltres. Donada la situació actual no podem cosir tot el que ens agradaria per aquest motiu el temps de lliurament aproximat és de tres setmanes (tot i que intentarem lliurar-ho abans). Si necessiteu un producte per una data concreta abans d’aquest termini, si us plau, feu-nos-ho saber i farem tot el possible perquè ho tingueu a temps.

Ready to ship in 2-3 setmanes


 

Shipping Policy

En el cas dels 'productes a punt per enviar' el temps d'enviament és de 2 dies laborables, donat que ja estan confeccionats.

En el cas dels 'productes personalitzables' el temps mínim de lliurament és de 2 - 3 setmanes. Són productes fets especialment per vosaltres i segons el volum de feina necessitarem més o menys temps per enviar-ho. En el cas de necessitar-ho per una data concreta feu-nos-ho saber i intentarem tenir-ho amb menys temps, sempre tenint com a termini mínim 1 setmana.


 

Política de reembors

Donat que es tracta de productes fets especialment per vosaltres, un a un i de forma manual, i que us n'enviem imatges abans de l'enviament si ho desitgeu, no es podrà fer la devolució de cap producte.

En el cas que cregueu que un producte estigui fet malbé, poseu-vos en contacte amb nosaltres i mirarem de trobar una solució.

Informació addicional

Pes 0,1 kg

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu