Conjunt benvingut nadó 1

45,00 

Venedor: Xpassarlestona

10 en estoc

Pack Bienvenido Bebé 1, incluye: mantenta de cintas, manta para el cochecito, tira para el chupete y seca babas, todo con la misma tela. Ideal como detalle de nacimiento.

Referència: xp1002 Categories: , , , Marca:

Pack Benvingut Nadó 1, inclou: mantenta de cintes, manta per al cotxet, tira per al xumet i eixuga babes, tot amb la mateixa tela.

Tela personalitzable, podeu escollir les teles que més us agradin (ens posarem en contacte amb vosaltres un cop formalitzada la compra).

Manteta Cintes: tant serveix per dormir, ja que és molt suau, com per a estimulació sensorial, ja que totes les cintes són diferents i tenen diferent textures. Inclou dues cintes que inclouen una pinça: una per enganxar-la al cotxet, o on us vagi millor, per no perdre-la; i una altra pinça per enganxar-hi el xumet.

Manta Cotxet / Bressol: personalitzada amb el nom. Hi ha l’opció de fer-la de coralina (tela molt suau) per les dues cares o fer versions més primes que abriguin menys. Mesures aproximades 100 x 50 cm.

Eixuga Babes: tancat amb dos clecs de plàstic (snaps). Tela interior estampada, llisa o de tovallola.

Tira per portar el xumet: de cotó, amb pinça i clec de plàstic (snap) no tòxic.

Aquest és un producte únic i personalitzat, serà fet especialment per a vosaltres. Donada la situació actual no podem cosir tot el que ens agradaria per aquest motiu el temps de lliurament aproximat és de tres setmanes (tot i que intentarem lliurar-ho abans). Si necessiteu un producte per una data concreta abans d’aquest termini, si us plau, feu-nos-ho saber i farem tot el possible perquè ho tingueu a temps.

Ready to ship in 2-3 setmanes


 

Shipping Policy

En el cas dels 'productes a punt per enviar' el temps d'enviament és de 2 dies laborables, donat que ja estan confeccionats.

En el cas dels 'productes personalitzables' el temps mínim de lliurament és de 2 - 3 setmanes. Són productes fets especialment per vosaltres i segons el volum de feina necessitarem més o menys temps per enviar-ho. En el cas de necessitar-ho per una data concreta feu-nos-ho saber i intentarem tenir-ho amb menys temps, sempre tenint com a termini mínim 1 setmana.


 

Política de reembors

Donat que es tracta de productes fets especialment per vosaltres, un a un i de forma manual, i que us n'enviem imatges abans de l'enviament si ho desitgeu, no es podrà fer la devolució de cap producte.

En el cas que cregueu que un producte estigui fet malbé, poseu-vos en contacte amb nosaltres i mirarem de trobar una solució.

Informació addicional

Pes 0,6 kg

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu