Porta mascareta doble

10,00 

Venedor: Xpassarlestona

10 en estoc

Porta mascaretes doble, inclou una butxaca que es pot obrir del tot per netejar millor i una altra butxaca on poder guardar les mascaretes de recanvi.

Referència: 0101 Categories: , , , , Marca:

Porta Mascareta doble, és com el porta mascareta senzill però inclou una butxaca extra.

La butxaca per portar la mascareta està tancada amb tres clecs de plàstic (snaps), la butxaca es pot obrir i que quedi plana per poder-ho netejar millor, amb gel hidroalcohòlic, aigua i sabó o fins i tot a la rentadora (a màxim 30º).

La butxaca extra on podeu guardar les mascaretes de reserva, el gel, les claus, etc. aquesta butxaca està costida pels laterals. Inclou una goma per posar-lo al canell i un mosquetó per poder-la penjar on millor us vagi (per exemple a la motxilla).

Tela resinada (resistent a l’aigua) personalitzable, podeu escollir la que més us agradin (ens posarem en contacte amb vosaltres un cop formalitzada la compra).

Aquest és un producte únic i personalitzat, serà fet especialment per a vosaltres. Donada la situació actual no podem cosir tot el que ens agradaria per aquest motiu el temps de lliurament aproximat és de tres setmanes (tot i que intentarem lliurar-ho abans). Si necessiteu un producte per una data concreta abans d’aquest termini, si us plau, feu-nos-ho saber i farem tot el possible perquè ho tingueu a temps.

Ready to ship in 2-3 setmanes


 

Shipping Policy

En el cas dels 'productes a punt per enviar' el temps d'enviament és de 2 dies laborables, donat que ja estan confeccionats.

En el cas dels 'productes personalitzables' el temps mínim de lliurament és de 2 - 3 setmanes. Són productes fets especialment per vosaltres i segons el volum de feina necessitarem més o menys temps per enviar-ho. En el cas de necessitar-ho per una data concreta feu-nos-ho saber i intentarem tenir-ho amb menys temps, sempre tenint com a termini mínim 1 setmana.


 

Política de reembors

Donat que es tracta de productes fets especialment per vosaltres, un a un i de forma manual, i que us n'enviem imatges abans de l'enviament si ho desitgeu, no es podrà fer la devolució de cap producte.

En el cas que cregueu que un producte estigui fet malbé, poseu-vos en contacte amb nosaltres i mirarem de trobar una solució.

Informació addicional

Pes 0,1 kg

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu