-
La Carbonera
Formatge artesà de quallada làctica.
Està recobert de carbó vegetal i ofereix un sabor fresc i suau.
Pes aprox. 250g
11,30 €La Carbonera
11,30 € -
Vermut Vidalba Edició especial 1976
L’ edició especial 1976 del Vermul Vidalba incorpora a la base del vermut un generós sec recuperat per Alella Vinícola i datat del 1976, l’any de la seva autora, la sommelier berguedana Sílvia Culell.
El vermut Vidalba és l’autèntic vermut de la Patum, de producció petita i totalment artesana, que es basa en la recepta tradicional del vermut.
El vermut Vidalba és un vermut que ja forma part d’un dels moments de la festa: el de fer el vermut després de la Patum de lluïment a la plaça!
Pots veure aquí la versió clàssica del Vermut Vidalba i comprar més productes patumaires a la nostra botiga de la Patum.
15,00 € -
Vermut Vidalba – Vermut de Patum!
Vermut Vidalba, l’autèntic vermut de la Patum!
12,50 € -
Mató de cabra
Mató fresc elaborat amb llet de cabra, una especialitat de la Formatgeria La Rocatova.
Pes aproximat: 500g.
8,50 €Mató de cabra
8,50 € -
Formatge fresc de cabra
Formatge fresc elaborat amb llet de cabra, una especialitat de la Formatgeria La Rocatova.
Pes aproximat: 600g.
11,50 €Formatge fresc de cabra
11,50 € -
Flam de mató de cabra (12 unitats)
Pack de 12 unitats de flam de mató de cabra
18,00 € -
Iogurt natural de cabra (12 unitats)
Pack de 12 iogurts naturals de llet de cabra.
14,40 € -
Iogurt natural de vaca (12 unitats)
Pack de 12 iogurts naturals de llet de vaca.
7,80 € -
Formatge curat de cabra amb herbes
Formatge curat de cabra amb herbes, una especialitat de la Formatgeria La Rocatova.
Pes aproximat: 500g.
13,50 € -
Formatge curat de cabra Rocatou – tipus Garrotxa
Formatge curat de cabra Rocatou, tipus Garrotxa, elaborat per la Formatgeria La Rocatova.
Pes aproximat: 400g.
10,75 €