-
Paté de Ceps
Paté elaborat artesanalment amb carn de porc, greix, fetge, ceps, sal i pebre
4,85 €Paté de Ceps
4,85 € -
Assortit de Pates
Assortit de Patés, 1 de normal, 1 amb ceps, 1 amb ratafia
14,30 €Assortit de Pates
14,30 € -
Paté amb Ratafia
Paté elaborat artesanalment amb carn de porc, greix, fetge, ratafia, sal i pebre
4,85 €Paté amb Ratafia
4,85 € -
Blat Forment Roig
El blat forment roig és una varietat de blat dur, de gra gros i rodó i amb unes tonalitats de color entre el marró i el daurat, segons el tram de l’espiga d’on surt. Com que és un blat antic, conté nivells de gluten més baixos que els convencionals i s’acostuma a digerir molt millor. Amb el procés d’escairat li traiem les capes exteriors de la pell (segó), però mantenim les capes internes.
4,15 €Blat Forment Roig
4,15 € -
-
Ous de pagès de Cal Dachs
Mitja dotzena d’Ous de gallines criades en llibertat i tenen accés a l’aire lliure.
1,95 €Ous de pagès de Cal Dachs
1,95 € -
Pack d’embotits i formatges
Pack d’embotits i formatges, inclou:
1 llonganissa
1 tastet sec
1 xoriç sec
1 bull blanc
200gr llom sec
200 gr de sobrassada
1 formatge tendre de cabra
1 formatge madurat d’ovella
57,15 €Pack d’embotits i formatges
57,15 € -
Paté – La Cooperativa
Paté elaborat artesanalment amb carn de porc, greix, fetge, sal i pebre
4,85 €Paté – La Cooperativa
4,85 € -
Bull negre amb llengua – La Cooperativa
peça d’uns 500 grams aproximadament
6,15 € -
Bull blanc amb llengua – La Cooperativa
Bull Blanc amb llengua, pes aproximat entre 400gr i 500 gr
6,75 € -
Tastet – La Cooperativa
Tastet Sec elaborat a partir de carn magra, panxeta i cansalada de porc, tot picat, embotit en tripa natural i deixat curar lentament.
Producte de proximitat. Elaboració artesana.
Porcs nascuts i engreixats al Berguedà.
4,10 €Tastet – La Cooperativa
4,10 €