cupons blackfriday

Divendres negre, o més conegut com a Black Friday.

  • Però en sabem realment la història?

El Black Friday és la tradició del divendres negre que es va originar als Estats Units. Se celebra des de fa dècades després del dia d’Acció de Gràcies (festa tradicional que se celebra a EEUU el quart dijous de novembre). Ha esdevingut un dia important pel comerç minorista ja que suposa un augment important a l’economia dels comerços.

La seva història va començar als anys 60, on el comerç minorista estatunidenc volia augmentar les seves vendes durant les festes. L’expressió del Black Friday es va començar a utilitzar a la ciutat de Filadèlfia. Un butlletí informatiu titulava de Dijous Negre el caos circulatori que s’havia produït a conseqüència de les rebaixes del dia següent a Acció de Gràcies.

Amb el temps, va sortir una altre explicació al terme del Black Friday: El mot negre referint-se al canvi de color en l’estat de comptes dels comerços que gràcies a la campanya del “Dijous Negre” passaven de tenir números vermells a numeros negres gràcies al important augment de les vendes.

 

BlackFriday- el formiguer

Ofertes BlackFriday

 

  • Quan arriba a Catalunya?

A Catalunya el fenomen Black Friday va arribar als anys 2000. Va ser una companyia de telefonia mòbil nord-americana que va començar a fer importants descomptes a aquell dia. A dia d’avui el Black Friday és una pràctica estesa per tot el territori i que molts aprofiten per realitzar les seves compres nadalenques.

I aquest 2020 no serà menys, tornarà el BlackFriday amb la particularitat que cal ajudar i estar al costat del comerç de proximitats i aquests ens oferiran descomptes que no podrem deixar escapar.

Al Marketplace del Elformiguer.cat, hi trobaràs comerços de proximitat que ofereixen grans descomptes durant aquest Black Friday, busca les seves promocions i aprotifa els cupons descompte que t’ofereixen:

El Berguedà a un clic!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Main Menu