microexfoliant celular

35,00 39,40  (-11%)

3 en estoc

El Micro-Peeling Cellulaire de la gamma Symbiose de Kérastase és un tractament microexfoliant cel·lular destinat als cuirs cabelluts sensibles i propensos a la caspa

El Micro-Peeling Cellulaire de la gamma Symbiose de Kérastase és un tractament microexfoliant cel·lular destinat als cuirs cabelluts sensibles i propensos a la caspa. La seva fórmula purificadora en forma de gel transparent amb llavors d’argan i albercoc, que està enriquida amb un 1,9% d’ àcid salicílic, exfolia a l’instant les cèl·lules mortes i elimina la caspa a nivell biològic i visual. Deixa el cuir cabellut calmat i purificat sense fer-lo malbé. La composició d’aquest micropeeling és òptima per potenciar els efectes anticaspes de la gamma Symbiose.

 

Aquest Micro-Peeling Cellulaire allibera una fragància envoltant amb notes de mandarina, taronja sanguina o gessamí. La seva textura exfolia suaument el cuir cabellut i proporciona un moment de relaxació sota la dutxa.

 

Comença el teu ritual amb el Micro-Peeling Cellulaire i continua amb un dels dos xampús Bain Symbiose. Continua amb el Fondant o la Masque i acaba amb el Sèrum Cellulaire Nuit Anti-Pelliculaire Intensif. Trieu una rutina per obtenir una eficàcia anticaspa de fins a 7 setmanes*.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu