N23 Cofactor forte Algèmica

21,95 

Venedor: Maria Cosp

46 en estoc

N23 Càpsules Cofactor Forte és un complement alimentari especialment interessant, gràcies a la completa i combinada composició de vitamines i minerals en les seves formes biodisponibles i a l’aportació d’extracte de pi marítim (Pinus pinaster) amb 95% de proantocianidines, coriandre (Coriandrum sativum) i coenzim Q10.

L’extracte sec de pi marítim conté unes substàncies actives anomenades proantocianidines, que segons “Natural Medicines Comprehensive Database”, pot ser indicat per millorar la resistència esportiva, al·lèrgies i problemes circulatoris.

El coenzim Q10 que té una procedència natural. El coenzim Q10 que es troba en aquest producte, està en la seva forma activa, l’ubiquinol.

El crom és un mineral que contribueix al metabolisme normal de macronutrients i al manteniment normal dels nivells de glucosa en sang.

El bisglicinat de magnesi actua com a cofactor en moltes reaccions bioquímiques i enzimàtiques del nostre organisme. Contribueix a la reducció del cansament i la fatiga, a més de mantenir un balanç electròlit i un metabolisme energètic normal. També ajuda a un funcionament normal del sistema nerviós i a una funció normal de la musculatura.

La vitamina C que conté, manté un bon funcionament del sistema nerviós, contribueix a la formació normal de col·lagen, al funcionament normal del sistema immunitari i a la protecció de les cèl·lules davant de l’estrès oxidatiu. A més, ajuda a disminuir el cansament i la fatiga.

La vitamina D contribueix al bon funcionament de la musculatura i al manteniment normal del ossos. A més, contribueix a la funció normal del sistema immunològic.

La biotina contribueix al manteniment normal de la pell, del cabell i de les mucoses. A més, contribueix a la funció psicològica normal.

A més, N23 Càpsules Cofactor Forte conté altres vitamines i minerals que actuen en diversos nivells:

  • Mantenir el bon funcionament del sistema nerviós gràcies a l’aportació de vitamina B3, vitamina B2, vitamina A i selenit sòdic.

  • Contribuir al funcionament del sistema immunitari gràcies a les formes actives d’ascorbat de calci, vitamina B6, vitamina B12 i àcid fòlic.

  • Protegir les cèl·lules davant de l’estrès oxidatiu gràcies a l’aportació de zinc, vitamina B2, vitamina E, manganès, coure i seleni.

  • Disminuir la sensació de fatiga i cansament psíquic i físic gràcies a l’aportació de  vitamina B3, vitamina B2, vitamina B12 vitamina B6 i seleni.

40 càpsules

COM I QUAN ES PREN

Prendre una o dues càpsules al dia, preferiblement durant els àpats.

INGREDIENTS PER DOSI

Vitamina C (àcid L-ascòrbic) 100 mg; ext. sec estandarditzat de coriandre (Coriandrum sativum) 50 mg; coenzim Q10 
(en forma ubiquinol) 60 mg; ext. sec estandarditzat de pi marítim (Pinus pinaster) (95% proantocianidines o aportant 23,75 mg de proantocianidines) 25 mg; bisglicinat de magnesi 20 mg; vitamina B3 (nicotinamida) 8 mg; vitamina E (acetat D-alfa- tocoferil) 6 mg; citrat de zinc 5 mg; vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) 5 mg; vitamina B2 (riboflavina) 4,8 mg; pantotenat càlcic 4 mg; vitamina B1 (clorhidrat de tiamina) 3,9 mg; gluconat de coure 1,98 mg; citrat de manganès 0,9 mg; sulfat de coure 0,6 mg; vitamina A (acetat de retinil) 340 mcg; àcid fòlic (calci L-metilfolat) 145 mcg; biotina (D-biotina) 75 mcg; picolinat de crom 70 mcg; selenit sòdic 50
mcg; molibdat de sodi 15 mcg; vitamina D (colecalciferol) 6 mcg; vitamina B12 (metilcobalamina) 3 mcg. 50

Informació addicional

Pes 0,3 kg
Dimensions 5 × 5 × 15 cm

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu