Mg2 Simag Sinergic Algèmica

19,75 

Venedor: Maria Cosp

50 en estoc

Fórmula de magnesi complexe de gran biodisponibilitat i absorció.

Mg2-Simag Sinergic+, és una fórmula complexa rica en magnesi bisglicinat amb magnesi d’origen marí (SIMAG™), L-taurina, àcid màlic, vitamina B6 i zinc liposomat, destinada a recuperar la funcionalitat sistèmica relacionada amb aquestes substàncies, sobretot a nivell muscular, nerviós i psicològic.

Per què unes càpsules Mg2-Simag Sinergic+?

El nostre organisme necessita, de promig, uns 5mg de magnesi per kg de pes al dia.

Un dèficit pot sorgir d’una ingesta insuficient, però també d’una incorrecta regulació deguda a situacions com: absorció intestinal disminuïda, pèrdua excessiva per orina i fempta, reducció en l’absorció òssia, resistència a la insulina, esport d’alta intensitat,  i estrès.

El magnesi

 • ajuda a disminuir el cansament i la fatiga.

 • contribueix a l’equilibri electrolític.

 • contribueix al metabolisme energètic normal.

 • contribueix al funcionament normal de el sistema nerviós i dels músculs.

 • contribueix a la síntesi proteica normal.

 • contribueix a la funció psicològica normal.

 • contribueix al manteniment dels ossos i de les dents en condicions normals.

 • contribueix al procés de divisió cel·lular.

La biodisponibilitat i l’absorció de magnesi, depèn del tipus de sal amb la qual està conjugada, és per això, que Mg2-Simag Sinergic+ conté magnesi bisglicinat.

Aquesta forma de magnesi es considera una de les més eficaces per recuperar un correcte funcionament de sistema nerviós, la funció psicològica normal i muscular.

 • Evita la competència entre minerals que utilitzen els mateixos transportadors. El bisglicinat no és considerat un mineral i s’absorbeix per canals dipeptídics.

 • La forma bisglicinada assegura una alta absorció, ja que la glicina és un aminoàcid de mida petita.

Odoo CMS - Imatge simple flotant

Simag™ és una marca de Nexira que conté magnesi procedent d’aigua de mar. S’obté mitjançant un procés de purificació i concentració de l’aigua que permet un major percentatge de sals de magnesi, entre d’altres sals (fòsfor, potassi, calci, ferro) i un menor contingut en clorur de sodi.

Aquest magnesi d’origen marí fa que Simag™ presenti un perfil mineral únic, aportant tots els beneficis de l’aigua de mar purificada (font de minerals i micronutrients).

A més, Mg2-Simag Sinergic+ conté àcid màlic, component essencial i fonamental de el cicle de Krebs, productor d’energia del nostre organisme. La seva capacitat d’enllaç amb materials alcalins com el magnesi pot ajudar a millorar l’absorció dels mateixos.

La L-taurina és un aminoàcid considerat no essencial tot i que els humans tenim una capacitat limitada per produir internament, sobretot en el cas de nens, vegetarians, diabètics, estrès crònic o patir alguna malaltia. Les grans reserves de taurina es troben a la retina i els músculs esquelètics i cardíacs.

Odoo CMS - Imatge simple flotant

ZincNova© microcàpsules, és una forma no reactiva d’òxid de zinc que ha estat microencapsulada amb mono i diglicèrids d’àcids grassos.

D’aquesta manera s’eviten les interaccions indesitjables amb altres components o aliments, així com també es manté la seva biodisponibilitat.

El zinc és el mineral traça més important de l’organisme. És un component estructural de més de 100 enzims i està involucrat en nombrosos aspectes de el metabolisme cel·lular, reparació tissular, així com en el creixement durant la infància i l’adolescència.

La vitamina B6 que Mg2-Simag Sinergic+ conté, intervé com a cofactor en 140 enzims que catalitzen reaccions metabòliques, cardiovasculars, osteoarticulars i proliferatives. Ajuda a el transport de magnesi cel·lular.

Aquest intervé en la síntesi de el grup hemo dels glòbuls vermells i en el transport d’oxigen, en la funció de l’múscul esquelètic i cardíac, en el metabolisme energètic de les mitocòndries (síntesi de coenzim Q10, degradació de l’glucogen) i en el funcionament normal de el sistema immunològic, endocrí i nerviós.

50 càpsules

COM I QUAN ES PREN

Prendre 1 o 2 càpsules al dia, després dels àpats.

INGREDIENTS PER DOSI

Bisglicinat de magnesi 437,5 mg; Simag™ (òxid de magnesi marí) 150 mg; àcid màlic 50 mg; L-taurina 25 mg; Zincnova™ (òxid de zinc microencapsulat) 13,89 mg; vitamina B6 0,35 mg.

SIMAG és una marca de Nexira.
ZINCNOVA® és una marca registrada de Lubrizol.


 

Mg2-Simag Sinergic+, és un complement alimentari, i per tant, no ha d’usar-se com a substitut d’una dieta variada i equilibrada.

Precaucions

 • Les persones que prenguin qualsevol altre tipus de medicació han de consultar el metge o farmacèutic abans de prendre un complement alimentari.

 • No es recomana el consum de suplements de magnesi en persones amb diagnòstic d’insuficiència renal o problemes cardíacs.

 • No superar la dosi diària recomanada ja que podria causar molèsties gastrointestinals, entre altres.

 • Mantenir fora de l’abast dels infants.

Informació addicional

Dimensions 5 × 5 × 15 cm

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu