ALGEMICA P65 Glut complex NOU FORMAT

31,95 

Venedor: Maria Cosp

42 en estoc

Algemica P65 és un suplement amb glutamina, magnesi bisglicinat i curcumina que ajuda l’organisme davant la fatiga o la disfunció.

El ritme de vida actual genera un esgotament de les reserves de L-glutamina a nivell hepàtic, muscular, intestinal o immunitari.
Algèmica P65 és el suplement que col·labora en el normal equilibri electrolític i el manteniment del metabolisme energètic de la persona.

P65 POLVOS GLUT COMPLEX

DESCOBREIX P65 POLVOS GLUT COMPLEX

P65 Povos Glut Complex és un complement alimentari a base de L-glutamina d’alta qualitat 100% pura i en forma lliure, que li confereix una alta absorció, magnesi bisglicinat, curcumina patentada CURQFEN®, vitamina B6 i seleni.

La L-glutamina és un aminoàcid no essencial bàsic per al bon funcionament de l’organisme, ja que està implicada en multitud de funcions biològiques en el múscul, el cervell, l’intestí i el sistema immunitari.

Sol ser útil en esport prolongat com ciclisme, running, triatló o escalada. També en situacions d’estrès físic o mental.

El magnesi bisglicinat és una forma de magnesi amb alta biodisponibilitat (la forma més fàcilment absorbible pel nostre organisme) i contribueix a reduir el nivell de cansament i fatiga, al normal equilibri electrolític i al manteniment del metabolisme energètic de la persona. A més, el magnesi està involucrat en la síntesi proteica i en el manteniment normal dels ossos i les dents.

Odoo CMS - Imatge simple flotant

La curcumina CURQFEN®, és una patent amb molts estudis clínics que avalen els seus beneficis. Confereix a la fórmula unes propietats excel·lents sobre el sistema digestiu i com adaptògena.

La presència de vitamina B6 contribueix al correcte metabolisme energètic, en les funcions psicològiques, ajuda a reduir el cansament i la fatiga i manté el bon estat dels ossos, dents, cabell, pell i ungles. A més, ajuda al funcionament normal de el sistema immunitari.

El seleni és un mineral que contribueix al correcte funcionament de sistema immunitari, la tiroide, les ungles, el cabell i del dany oxidatiu cel·lular.

20 Dosis

COM I QUAN ES PREN

Un estic (5 g) al dia, al matí o a la nit després d’un àpat, dissolta en un got d’aigua o un suc.

INGREDIENTS PER DOSI

L-glutamina 2,5 g; magnesi bisglicinat 0,35 g; cúrcuma CurQfen® 0,5 g; piridoxina clorhidrat (vitamina B6) 1,7 mg; seleni sòdic 0,1 mg; maltodextrina 1,2482 g; àcid cítric 0,2 g; aroma fruits de bosc 2002AA 0,18g, estèvia 0,02 g.. P65 és un complement alimentari i, per tant, no ha d’usar-se com a substitut d’una dieta variada i equilibrada.

Precaucions

  • No superar la dosi recomanada.

  • Les persones que prenguin qualsevol altre tipus de medicació, dones embarassades o en període de lactància, han de consultar a el metge o farmacèutic abans de prendre un complement alimentari.

  • En cas d’insuficiència renal, consultar a metge.

  • Evitar en cas d’anticoagulants tipus Warfarina o Acenocumarol.

  • Mantenir fora de l’abast dels nens.

Informació addicional

Pes 0,4 kg

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu