ALGEMICA P65 Glut complex NOU FORMAT

31,95 

Venedor: Maria Cosp

45 en estoc

Algemica P65 és un suplement amb glutamina, magnesi bisglicinat i curcumina que ajuda l’organisme davant la fatiga o la disfunció.

El ritme de vida actual genera un esgotament de les reserves de L-glutamina a nivell hepàtic, muscular, intestinal o immunitari.
Algèmica P65 és el suplement que col·labora en el normal equilibri electrolític i el manteniment del metabolisme energètic de la persona.

ALGEMICA P65 TÉ UNA NOVA FÓRMULA MILLORADA AMB CURQFEN, SELENI I VITAMINA B6!

Algemica P65 PÓLVORES GLUT COMPLEX

DESCOBREIX LES PÓLVORES P65 GLUT COMPLEX

Algemica P65 és un suplement a base de L-Glutamina d’alta qualitat, magnesi bisglicinat, curcumina patentada CURQFEN®, vitamina B6 i seleni.

 

 • La glutamina és un aminoàcid no essencial bàsic per el bon funcionament de l’organisme, ja que està implicada en multitud de funcions biològiques.

El ritme de vida actual genera un esgotament de les reserves de L-glutamina a nivell hepàtic, muscular, intestinal o immunitari.

 • El magnesi bisglicinat és una forma de magnesi amb alta biodisponibilitat (la forma més fàcilment absorbible per el nostre organisme) i ens aporta uns beneficis a nivell de cansament i fatiga tant física com psíquica, col·labora en el normal equilibri electrolític i el manteniment del metabolisme energètic de la persona. El magnesi està involucrat en la síntesi proteica i en el manteniment normal dels ossos i dents.
 • La curcumina CURQFEN®, és una patent amb molts estudis clínics que avalen els seus beneficis. Confereix a la fórmula unes propietats excel·lents sobre el sistema digestiu i com adaptògena.
 • La presència de vitamina B6 contribueix en el correcte metabolisme energètic, en el de l’homocisteina, en les funcions psicològiques, redueix la fatiga i manté el bon estat dels ossos, dents, cabell, pell i ungles.
 • El seleni és un mineral que intervé en el correcte funcionament del sistema immunitari, tiroides, articulacions, ungles, cabell i protegeix enfront metalls pesats i del dany oxidatiu en DNA, proteïnes i lípids.

20 Dosis

COM I QUAN ES PREN

Algemica P65 es pren en una dosi (5 g) al vespre, amb o sense menjar, dissolta en un got d’aigua o un suc.

INGREDIENTS PER DOSI

Ingredients en 5g: L-Glutamina 2,5g, Bisglicinat Magnesi 0,35g, Cúrcuma CurQfen® 0,5g, Piridoxina clorhidrat (vitamina B6)1,7mg, Selenit sódic 0,1mg, Maltodextrina 1,2482g, Ácid cítric 0,2g, Aroma fruits del bosc 2002AA 0,18g, Stevia 0,02g.

 

Algemica P65 és un complement alimentari i, per tant, no ha d’usar-se com a substitut d’una dieta variada i equilibrada.

Precaucions

 • No superar la dosi recomanada.

 • Les persones que prenguin qualsevol altre tipus de medicació, dones embarassades o en període de lactància, han de consultar el metge o farmacèutic abans de prendre un complement alimentari.

 • En cas d’insuficiència renal, consultar el metge.

Informació addicional

Pes 0,4 kg

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Informació del venedor

 • Nom de la botiga: Maria Cosp
 • Venedor Maria Cosp
 • Adreça: Passeig de la Pau, 55
  08600 Berga
  Barcelona
 • No hi ha cap puntuació

Main Menu