M42 Depigment Melanin Balance

30,95 

Venedor: Maria Cosp

In stock

M42 Depigment Melanin Balance està format per àcid tranexàmic, extracte de l’arrel de regalèssia i un complex despigmentant patentat format per Azeloglicina, Niacinamida, Bisabolol, Vitamina C estabilitzada i Àcid fític.

COMBAT LES TAQUES DE LA PELL

La pigmentació depèn de la síntesi i distribució del pigment, és a dir, de la melanina. La melanina és sintetitzada pels melanòcits a la capa basal, l’última capa de l’epidermis. Aquesta es troba dins dels melanosomes, i el procés que la forma es coneix com a melanogènesi. Hi ha un enzim clau perquè es doni lloc aquest procés, la tirosinasa, que intervé en totes les fases de la formació de melanina:

El nostre cos produeix melanina en situacions de defensa, com per exemple quan ens exposem a algun tipus de radiació (UVA, UVB, VIS, IR), però també pot ser causada per desequilibris hormonals, fàrmacs inductors o agreujants, factors genètics, lesions inflamatòries, contaminació, tabac, nivells d’oxidació interns elevats, estrès…

M42 Depigment Melanin Balance està format per àcid tranexàmic, extracte de l’arrel de regalèssia i un complex despigmentant patentat format per Azeloglicina, Niacinamida, Bisabolol, Vitamina C estabilitzada i Àcid fític.

És un producte específicament formulat per combatre les taques i millorar el to irregular de la pell.

 • Àcid tranexàmic (Tranexamic Acid)
  És un ingredient de tendència en tractaments despigmentants, ja que és capaç d’inhibir la formació de les taques per diferents mecanismes:

  – Bloqueja la transferència del melanosoma del melanòcit al queratinòcit.
  – Activa el sistema autofàgic, potenciant la via de degradació d’un substrat de l’enzim tirosinasa.
  – Inhibeix la via del plasminogen/plasmina, bloquejant la síntesi de prostaglandines, per la qual cosa hi ha una menor inflamació i, al final, una menor síntesi de melanina per part dels melanòcits.
  – Inhibeix les MMP1 (metal·loproteïnases), per la qual cosa ajuda a reduir l’aspecte de les arrugues, millora la funció barrera, hidrata i disminueix la proliferació anormal de queratinòcits.

 • Complex despigmentant patentat format per Azeloglicina, Niacinamida, Bisabolol, Vitamina C estabilitzada i Àcid fític (Potassium Azeloyl Diglycinate, Niacinamide, Bisabolol, 3-0-Ethyl Ascorbic Acid, Phytic Acid)
  Complex patentat format per 5 ingredients que ha demostrat bloquejar els diferents processos involucrats en la formació de taques a la pell: la síntesi de melanina, la transferència de melanina dins del melanosoma del melanòcit al queratinòcit, calmar, protegir la pell de la formació de ROS i estimular la regeneració cel·lular, millorant així l’aspecte de les taques, il·luminant i millorant el to de la pell.

  – Azeloglicina: inhibeix la síntesi de melanina al melanòcit.
  – Niacinamida: bloqueja la transferència del melanòcit al queratinòcit.
  – Bisabolol: acció antiinflamatòria.
  – Vitamina C: evita la producció de radicals lliures.
  – Àcid fític: accelerador de la renovació cel·lular.

 • Extracte d’arrel de Regalèssia (Glycyrrhiza Glabra Root Extract)
  És considerat un dels 10 ingredients botànics més punters quant a tractaments proaging i en la millora de l’estat de la pell i de les taques.

  Té acció despigmentant, actua inhibint la síntesi de melanina en bloquejar l’enzim tirosinasa. Aquesta acció principalment ve donada per la seva elevada riquesa en saponines triterpèniques (glicirrina) i flavonoides (glabridin).

  A més de la seva acció despigmentant, té propietats antioxidants, calmants i és capaç de millorar l’activació de les cèl·lules de Langerhans, augmentant la resposta del sistema immune de la pell, contribuint a millorar el procés de regeneració cel·lular, aconseguint millorar el to de la pell i l’aspecte i la formació de les arrugues.

COM S’APLICA

 • Després de la neteja i del contorn d’ulls, aplicar una pulsació sobre el rostre net i sec, preferiblement a la nit, evitant la zona del contorn dels ulls, fent un suau massatge mitjançant moviments circulars. Es recomana aplicar diàriament protecció solar d’ampli espectre durant el tractament.

Contraindicacions: se’n desaconsella l’ús en embaràs o lactància.

DERMATOLÒGICAMENT TESTAT

INGREDIENTS

Aqua, Pentylene Glycol, Dicaprylyl Carbonate, Tranexamic Acid, Lecithin, Niacinamide, Squalene, 3-0-Ethyl Ascorbic Acid, Phytic Acid, Bisabolol, Lysolecithin, Glycerin, Glyceryl Stearate, Sodium Acrylates Copolymer, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Phenylpropanol, Stearyl Alcohol, Beta-Sitosterol, Lactobacillus Ferment, Potassium Azeloyl Diglycinate, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Disodium Ethylene Dicocamide PEG-15 Disulfate, Arachidyl Alcohol, Tocopherol, 1,2-Hexanediol, Sodium Benzoate, Potasium Sorbate, Parfum, Disodium EDTA.

Informació addicional

Pes 0,3 kg
Dimensions 3 × 3 × 10 cm

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu