D87 Amalaki Complex Algèmica

25,95 

Sold By: Maria Cosp

50 en estoc

Fórmula complexa rica en ingredients antioxidants, antiinflamatoris i regeneradors tissulars.

D87 Cápsulas Amalaki Complex és una fórmula complexa formulada amb base d’Amalaki Capros® (NATREON), una multi patent (EUA 6.290.996, EUA 8.962.576, EUA 6.362.167) d’extracte estandarditzat amb el 60% de tanins de Phyllanthus Emblica (Grosella espinosa de la Índia), emblicanina A, emblicanina B, unigluconina i pedunculagina, classificats com a polifenols potents, rica en vitamina C, fibres i minerals.

Amalaki Capros® és una patent súper antioxidant recolzada per 11 estudis clínics per promoure la salut cardiovascular. Ajuda a millorar el perfil lipídic reduint el LDL i contribueix a l’augment de l’òxid nítric i del glutatió.

A més, la fórmula d’D87 Cápsulas Amalaki Complex està enriquida amb altres components provinents de plantes, com són la llavor d’aranja i la altea, vitamina B6, minerals, com el gluconat de zinc i el molibdat sòdic, i, finalment, L- seleniometionina.

La fórmula aporta extracte de llavor d’aranja molt rica en bioflavonoides. L’extracte de les llavors conserva els bioflavonoides i la vitamina C de l’aranja.

Els mucílags de altea o malví tenen propietats demulcents: recobreixen la mucosa gàstrica i orofaríngia, generant una protecció davant les agressions i inflamacions i ajudant a la seva regeneració.

L’EMA (Agència Europea del Medicament) aprova l’ús del malví per al tractament d’alleujament de les molèsties gastrointestinals.

La pepsina és una peptidasa, un enzim digestiu que degrada les proteïnes a l’estómac en un pH d’entre 2 i 4. Es desactiva per complet amb un pH superior a 6. La pepsina és més eficient en escissió d’enllaços peptídics entre els aminoàcids hidròfobs i sobretot aromàtics, com la fenilalanina (F), el triptòfan (Trp) i la tirosina (i).

D87 Cápsulas Amalaki Complex conté, també, gluconat de zinc. El zinc està conjugat amb gluconat per així millorar la seva absorció.

El zinc és un mineral amb propietats antioxidants que intervé en més de 200 reaccions bioquímiques en l’organisme. Contribueix al metabolisme normal dels carbohidrats, dels àcids grassos, dels macronutrients i a el metabolisme àcid-base. A més, contribueix a la síntesi normal de proteïnes i a la funció cognitiva normal.

La vitamina B6 i el seu derivat piridoxal 5-fosfat, actuen com a cofactors enzimàtics, sent essencials en més de 100 enzims, majoritàriament involucrats en el metabolisme de les proteïnes, en la biosíntesi de l’hemoglobina i com a coenzim per al glicogen fosforilasa (enzim que catalitza l’alliberament de la glucosa del glucogen emmagatzemat). També intervé en la síntesi de la cisteïna i el metabolisme de la homocisteïna.

La vitamina B6 contribueix a el funcionament normal del sistema nerviós i el sistema immunitari.

El molibdat sòdic és important com a cofactor de l’aldehid oxidasa per a la descomposició d’aldehids com acetaldehid, un producte de descomposició d’alcohol i producte de llevats / fongs que es poden trobar a l’intestí.

La L-seleniometionina és un micronutrient essencial que forma part de diverses proteïnes i enzims, entre elles l’enzim glutatió peroxidasa (GPX), les deiodinases (TDI), tioredoxina reductases (TR) i la selenofostato sintetasa, tot i que se n’han descrit 35.

50 Dosis

COM I QUAN ES PREN

Prendre de 1-2 càpsules al dia, durant els àpats.

INGREDIENTS PER DOSI

Amalaki 250 mg; llavor d’aranja 100 mg; pepsina 25 mg; mucílags liofilitzats d’arrel de Althea officinalis 20 mg; gluconat de zinc 71,43 mg; vitamina B6 1,71 mg; molibdat sòdic 0,1 mg; L-seleniometionina 6 mg.

Informació addicional

Dimensions 5 × 5 × 15 cm

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu