Ap21 TopMentis Algèmica

25,95 

Venedor: Maria Cosp

50 en estoc

Fórmula complexa rica en ashwagandha, fosfatidilserina, N-acetil-L-carnitina, L-tirosina, L-teanina, DHA i vitamines del grup B destinada a optimitzar les funcions neuronals.

Ap21 TopMentis Cápsulas és un complement alimentari d’alta qualitat el qual inclou la patent Sensoril® formada a partir d’una combinació única de fulles i arrels d’ashwagandha (Withania somnifera) recolzat per 11 estudis clínics dissenyats per millorar els beneficis adaptògens per a la salut.

Les propietats adaptògenes de Sensoril® ajuden a donar suport a la concentració, a l’energia, a la recuperació, l’estrès, el son i l’estat d’ànim.

Odoo CMS - Imatge simple flotant

L’extracte d’ashwagandha de Sensoril® conté nivells elevats de glicòsids witanòlids, oligosacàrids i witaferina A. Els witanòlids són lactones amb propietats antiestrès i la witaferina A es caracteritza per tenir propietats antioxidants.

Com ja és sabut, l’aswagandha és utilitzada per la medicina ayurvèdica per a afavorir el rendiment físic i mental en èpoques de molta exigència.

Inclou altres components com la vitamina B5 (àcid pantotènic) que contribueix al rendiment intel·lectual normal, al metabolisme energètic normal i a la disminució del cansament i la fatiga.

Altres vitamines del grup B, com són la B1, B2, B3, B12 i B9 (àcid fòlic) contribueixen a una funció psicològica normal, fet important en casos on es requereix moments de major concentració, rendiment i aprenentatge.

A més, les vitamines B1, B2, B3, B6 i B12 també contribueixen al funcionament normal del sistema nerviós. I la vitamina B2 contribueix a la protecció de les cèl·lules davant el dany oxidatiu.

En el cas de l’àcid fòlic (vitamina B9), aquest també, contribueix a la síntesis normal d’aminoàcids.

Ap21 TopMentis Cápsulas conté també els aminoàcids L-tirosina, aminoàcid no essencial precursor de catecolamines (dopamina, adrenalina i noradrenalina), de la melanina i de la tiroxina, i també, L-teanina, aminoàcid essencial present al te verd i algunes soques de xampinyons.

Altres components com la fosfatidilserina, la N-acetil-L-carnitina i el DHA completen la fórmula.

La fosfatidilserina és un fosfolípid que suposa el 13-15% de l’escorça cerebral i és essencial per garantir la flexibilitat i permeabilitat de la membrana cel·lular, permetent l’entrada i sortida de nutrients.

La N-acetil-L-carnitina és una substància natural utilitzada per les cèl·lules per produir energia del greix, a través de les mitocòndries. Afavoreix l’eliminació de subproductes que s’acumulen a la cèl·lula i també actua sobre un gen que controla els nivells de glutamat, neurotransmissor neuronal implicat en moltes reaccions del cervell.

El DHA (àcid docohexanoic) és un àcid gras essencial pel cervell, en concret suposa el 50% del pes de la membrana plasmàtica d’una neurona. La concentració de fosfatidilserina al cervell és alta en aquells llocs on el DHA hi és present en grans quantitats.

40 càpsules

COM I QUAN ES PREN

Prendre 2 càpsules al dia, durant els àpats un mínim de 12 setmanes.

INGREDIENTS PER DOSI

Ext. sec d’ashwagandha (Withania somnifera L.) (Sensoril™) 125 mg; clorhidrat de N-acetil-L-carnitina 200 mg, DHA 100 mg, L-teanina 100 mg; L-tirosina 100 mg; fosfatidilserina 70 % 100 mg; nicotinamida (Niacina – vitamina B3) 8 mg; D-pantotenat càlcic (Àcid pantotènic – vitamina B5) 3 mg; clorhidrat de piridoxina (vitamina B6) 0,7 mg; riboflavina (vitamina B2) 0,7 mg; clorhidrat de tiamina (vitamina B1) 0,55 mg; metilfolat (vitamina B9) 0,1 mg; metilcobalamina (vitamina B12) 1,25 mg.

SENSORIL™ és una marca registrada de Natreon Inc.

Informació addicional

Dimensions 5 × 5 × 12 cm

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu