O36 Eyes Contour Alginate

35,50 

Venedor: Maria Cosp

In stock

O36 Eyes Contour Alginate sorgeix no només per tractar, sinó també per prevenir de manera integral les diferents alteracions que presenta la delicada zona del contorn dels ulls: línies d’expressió, arrugues, pèrdua de fermesa a la parpella superior, bosses i ulleres vasculars o pigmentades.

CONTORN D’ULLS 360 º

La pell del contorn dels ulls presenta unes característiques diferents de la resta: l’epidermis és més fina, més sensible i delicada al pas del temps, als hàbits de vida, a l’exposició als diferents tipus de radiació, contaminació…

És una zona amb una xarxa fràgil de col·lagen i elastina, amb molta vascularització i circulació limfàtica que, a més, està sotmesa constantment al parpelleig i a la gesticulació. Té una menor quantitat de glàndules sebàcies i una renovació cel·lular més lenta, per la qual cosa és molt freqüent que apareguin arrugues, flaccidesa, alteracions com les bosses (de líquid o de greix), les ulleres (vasculars o pigmentades) i/o deshidratació.

O36 Eyes Contour Alginate sorgeix no només per tractar, sinó també per prevenir de manera integral les diferents alteracions que presenta la delicada zona del contorn dels ulls: línies d’expressió, arrugues, pèrdua de fermesa a la parpella superior, bosses i ulleres vasculars o pigmentades.

Una fórmula inspirada en els rituals de bellesa coreans i japonesos que respecta, hidrata i reforça la delicada pell de la zona del contorn dels ulls, enfortint la funció barrera, promovent el nivell òptim d’hidratació i optimitzant el procés de regeneració cel·lular amb l’objectiu de revitalitzar la mirada i tornar-li un aspecte natural i lliure de fatiga.

  • Complex essencial patentat d’Extracte de l’Arbre de la Seda i Darutoside (Albizia Julibrissim Bark Extract, Darutoside)
    Un complex innovador antiglicador amb acció lífting sobre la parpella superior caiguda, que, a més, ajuda a reduir la formació d’arrugues, bosses, difuminar les ulleres i a reforçar la microcirculació reduint les fuites capil·lars i l’acumulació de pigments de melanina, facilitant l’eliminació de l’acumulació de pigments glucotòxics responsables de la coloració desigual i aparença de fatiga.

  • Complex format per Silanol i Cafeïna (Siloxanetriol Alginate, Caffeine)
    El silanol (derivat orgànic ric en àcid manurònic), juntament amb la cafeïna, proporcionen a la fórmula una major acció drenant, estimuladora de la microcirculació sanguínia i descongestiva, que ajuda a millorar significativament l’aspecte de les bosses i les ulleres.

  • Extracte de Cedre Japonès (Cryptomeria Japonica Bud Extract)
    Provinent dels rituals de bellesa ancestral del Japó, l’extracte de Cedre Japonès és ric en polifenols, terpens, aminoàcids, sucres i lípids, components que actuen enfortint la funció barrera i promovent el nivell òptim d’hidratació. A més, estimula l’expressió de marcadors proliferatius i diferenciadors en els queratinòcits, optimitzant així el procés de regeneració cel·lular.

 

COM S’APLICA

  • Després de la neteja, mitja pulsació matí i/o nit a l’os orbital i a la parpella superior, amb el dit anular, realitzant petits tocs de dins cap a fora i un suau massatge, mitjançant moviments circulars de dins cap a fora.

DERMATOLÒGICAMENT TESTAT

INGREDIENTS

Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Sodium Acrylates Copolymer, Albizia Julibrissin Bark Extract, Cryptomeria Japonica Bud Extract, Darutoside, Caffeine, Siloxanetriol Alginate, Lecithin, 1,2-Hexanediol, Sodium Hydroxide, Phenylpropanol, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Sorbic Acid.

Informació addicional

Pes 0,3 kg
Dimensions 5 × 5 × 10 cm

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu