Fe3 liposomado+ Algèmica

19,75 

Venedor: Maria Cosp

50 en estoc

Un Ferro d’última generació.

Fe3 Liposomado+ és una fórmula exclusiva a base de Ferro liposomat Lipofer®, espirulina, vitamina B6, cianocobalamina, metiltetrahidrofolato i vitamina C PurewayTM.

El ferro liposomat Lipofer® té una molt bona biodisponibilitat i una alta absorció, assegurant uns nivells òptims en sang i en els teixits.

Té una alta tolerabilitat, evitant els efectes indesitjats com la oxidació, irritació gàstrica i intestinal, indigestió, disbiosi i altres molèsties que habitualment provoca la suplementació amb el ferro.

La deficiència de ferro és la deficiència nutricional més prevalent a escala mundial i la principal causa d’anèmia.

El ferro forma part de moltes proteïnes i enzims i participa com a cofactor en nombrosos processos imprescindibles per a la vida, com la funció cognitiva, immunitària i el rendiment físic.

El ferro:

  • contribueix a la funció cognitiva normal.

  • contribueix al metabolisme energètic normal.

  • contribueix a la formació normal de glòbuls vermells i de hemoglobina.

  • contribueix al transport normal d’oxigen al cos.

  • contribueix al funcionament normal de el sistema immunitari.

  • ajuda a disminuir el cansament i la fatiga.

  • contribueix al procés de divisió cel·lular.

Fe3 Lliposomado+ és un complement alimentari amb una formulació curosament pensada.

Odoo CMS - Imatge simple flotant

LIPOFER®: aporta ferro en forma de pirofosfat de ferro microencapsulat en liposomes (Lipofer®) per a estats carencials o en els quals es requereix una aportació extra de ferro.

La formulació liposomada Lipofer® és resistent als àcids de l’estómac i ajuda a protegir la mucosa gàstrica. Lipofer® és una font de ferro micronitzada i posteriorment microencapsulada que millora l’absorció del ferro i minimitza les interaccions amb altres components.

Odoo CMS - Imatge simple flotant

PureWay-C: Millora l’absorció del ferro i evita l’oxidació.

PureWay-C és diferent a altres formes de Vitamina C per què inclou metabòlits de lípids derivats de forma natural dels triglicèrids lípids i bioflavonoides cítrics per millorar la captació, distribució i alliberament de la cinètica de l’àcid ascòrbic.

A PureWay-CTM, els àcids grassos actuen com a portadors d’àcid ascòrbic per augmentar l’absorció intestinal i la distribució vascular de la vitamina C i millorar la cinètica d’absorció cel·lular que permet a l’àcid ascòrbic entrar a les cèl·lules d’una manera segura, ràpida i eficaç. Els bioflavonoides cítrics protegeixen la vitamina C dels oxidants i contribueixen a la capacitat antioxidant de PureWay-CTM.

Les vitamines B6 i B12 que Fe3 Lliposomado+ porta, ajuden al manteniment i formació dels glòbuls vermells en cas que la pèrdua de ferro vagi associada a una eritropènia (exemple: menstruacions abundants).

I el Tetrametilfolato que porta, contribueix a la duplicació cel·lular.

50 càpsules

COM I QUAN ES PREN

Prendre 1 càpsula al dia, abans d’esmorzar.

INGREDIENTS PER DOSI

Ferro (Lipofer®) 21 mg, Vitamina C (Pureway-C) 80 mg, Spirulina plantensis 40 mg, clorhidrat de piridoxina 1,4 mg, metilcobalamina 0,25 mg, metilfolat 0,2 mg.

Lipofer® microcàpsules és una marca registrada de Lubrizol.
Pureway-CTM és una marca registrada de One Innovation Labs.

 

Informació addicional

Dimensions 5 × 5 × 15 cm

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu