ALGEMICA S04 spray induct.son FORTE 50 DOSIS

18,95 

Venedor: Maria Cosp

49 en estoc

Esprai sublingual a base de melatonina 1 mg i plantes gabaèrgiques d’alta concentració per tal d’afavorir un son reparador i un estat de relax i benestar.

S04 SPRAY INDUCT·SON FORTE

S04 Spray Induct Son Forte, és una fórmula complexa rica en melatonina i plantes d’acció gabaèrgica d’absorció sublingual.

Cada vegada més, el nostre estil de vida i l’entorn, afecten de forma negativa el nostre son: l’estrès, la contaminació ambiental, la contaminació acústica, visual, electromagnètica, la mala alimentació, els hàbits tòxics, etc.

Tots aquests factors poden contribuir a una dificultat a l’hora de conciliar el son i, com a conseqüència, una disminució de la bona qualitat de vida.

La nova fórmula millorada del S04 Spray Induct·Son Forte, conté tres extractes de plantes i melatonina que s’absorbeix per via sublingual.

Amb només 1mg de melatonina es disminueix el temps necessari per conciliar el son reparador i alleugerir alteracions horàries, com pot ser jornades laborals nocturnes o el jet-lag.

La melatonina és una hormona que es genera en la glàndula pineal a partir de la serotonina. Actua com un senyal que marca l’inici d’un cicle circadià, el que indica al cos que és hora de dormir i descansar, ja que és estimulada per la falta de llum. La seva síntesi torna a disminuir quan es fa de dia i hi ha llum solar.

Els extractes que conté S04 Spray Induct·Son Forte són els de la passionària, la rosella de Califòrnia i la melissa.

La passionària o bé Passiflora incarnata L. ajuda a descansar de forma tranquil·la, gràcies a la seva composició rica en flavonoides. Ha estat utilitzada principalment per ajudar a disminuir estats nerviosos i l’insomni.

La rosella de Califòrnia (Eschscholzia californica) contribueix a un son reparador. Ha sigut utilitzada tradicionalment en l’alleujament del nerviosisme i la millora del son tant en la inducció com en la millora de la seva qualitat.

La melissa (Melissa officinalis) es caracteritza per tenir propietats espasmolítiques i carminatives en el sistema digestiu. No obstant, també se li atribueixen efectes relaxants, que afavoreixen la son i l’equilibri del sistema nerviós degut principalment als àcids fenòlics i als flavonoides de les seves fulles i àpexs de les flors, però sense tenir efecte depressor del sistema nerviós central.

50 Dosis

COM I QUAN ES PREN

Prendre 5 pulveritzacions (1ml) sublingual una estona abans d’anar a dormir, per aconseguir 1mg de melatonina d’alta absorció.

Es recomana mantenir unes bones mesures higièniques i dietètiques com, per exemple:

  • Sopar adequadament i com a mínim, fer-ho una hora abans d’anar a dormir.

  • Evitar l’us de dispositius de llum blava al llit.

  • Mantenir l’habitació a les fosques, ventilada i en silenci.

  • No prendre estimulants ni fer exercici d’intensitat a la tarda o al vespre.

  • Evitar ingerir grans quantitats de líquids a la nit.

  • Fer una mica de relaxació o meditació.

INGREDIENTS PER ENVÀS

Extracte glicerinat de Passiflora (Passiflora incarnata L.) 6,6g, extracte glicerinat de rosella de Califòrnia (Eschscholtzia californica Cham.) 6,6g, extracte glicerinat de melissa (Melissa officinalis L.) 2g, melatonina 50mg, estevia, excipients.


 

S04 Spray Induct·Son Forte és un complement alimentari i, per tant, no ha d’usar-se com a substitut d’una dieta variada i equilibrada.

Precaucions

  • No superar la dosi recomanada

  • Les persones que prenguin qualsevol altre tipus de medicació, dones embarassades o en període de lactància han de consultar el metge o farmacèutic abans de prendre un complement alimentari.

  • Mantenir fora de l’abast dels nens.

Informació addicional

Pes 0,30 kg
Dimensions 3 × 3 × 7 cm

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu