Ac5 Smooth Cleaner Oil Emulsifier

19,95 

Venedor: Maria Cosp

In stock

Si sabem que moltes de les partícules contaminants que queden depositades a la pell al llarg del dia, les restes de sèu, el protector solar i el maquillatge, són partícules liposolubles, és a dir, solubles en greix, sabem que un oli netejador és el millor producte que pots incorporar a la teva rutina d’higiene facial diària.

Ac5 Smooth Cleaner Oil Emulsifier

OLI DE NETEJA SUAU I PROFUNDA

INDICADA PER A TOT TIPUS DE PELL.

Si sabem que moltes de les partícules contaminants que queden depositades a la pell al llarg del dia, les restes de sèu, el protector solar i el maquillatge, són partícules liposolubles, és a dir, solubles en greix, sabem que un oli netejador és el millor producte que pots incorporar a la teva rutina d’higiene facial diària. 

Ac5 Smooth Cleaner Oil Emulsifier és un oli de neteja suau amb el qual, gràcies a la seva textura oil get to milk s’aconsegueix una sensació de suavitat, calma i neteja profunda. Un oli de neteja ideal per a pells seques i com a primer pas de la doble neteja en pells grasses.

Entre els seus components es poden trobar olis vegetals, glicerina, tensoactius de nova generació i oli essencial de taronja amarga.

  • L’oli d’alvocat i l’oli de gira-sol, tots dos de primera premsada en fred, són rics en àcid oleic, palmític i linoleic, vitamina A i molt rics en vitamina E, amb unes propietats excel·lents per enfortir la funció barrera de la pell . L’oli de gira-sol presenta més contingut en vitamina E i l’oli d’alvocat aporta un plus de nutrició i és ideal per enfortir les pestanyes.

  • L’oli d’ametlles dolces també té una proporció elevada d’àcid oleic i linoleic, a més de vitamina E i vitamines del grup B. És un oli que deixa una sensació de suavitat proporcionant hidratació, confort i elasticitat a la pell.

  • L´oli d´oliva té propietats antioxidants, protectores i regeneradores.

  • A més, quan l’oli entra en contacte amb la pell, el deliciós aroma de l’oli essencial de taronja amarga aporta una sensació de relaxació immediata a la pell, connectant directament amb el sistema nerviós central.

La textura, a més de ser suau i lleugera, és molt eficaç. Al incloure els olis vegetals, la glicerina i els tensioactius de nova generació, quan entra en contacte amb l’aigua, es forma una emulsió capaç d’arrossegar completament la brutícia, sense deixar sensació de sequedat.

Una fórmula que neteja i desmaquilla la pell i els ulls sense deixar residu gras, aconseguint una sensació de suavitat, calma i neteja profunda.

COM S’APLICA:

  • Es recomana aplicar una pulsació al palmell de la mà neta i seca i fer massatges amb el palpís dels dits el rostre i els ulls amb suavitat durant el temps necessari (per retirar a la perfecció el maquillatge waterproof, cal deixar actuar el producte uns segons). A continuació, emulsionar amb aigua tèbia i esbandir.

Informació addicional

Pes 0,3 kg
Dimensions 5 × 5 × 10 cm

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu