R17 ALERPASIT CÁPSULAS

23,50 

Sold By: Maria Cosp

In stock

R17 Alerpasit Cápsulas és una complement alimentari complex i ric en extractes de plantes estandarditzades, N-acetilcisteïna, zinc i vitamines A i E, destinat a contribuir a les funcions normals del sistema immunitari, manteniment de la mucosa i sobre la simptomatologia associada a processos al·lèrgics..

El R17 Alerpasit Cápsulas està compost per una sèrie d’extractes secs de plantes estandarditzades amb percentatges d’extracció molt interessants. Aquests extractes son:

 • Noguera (Junglans regia L.): l’extracte sec és obtingut de la fulla i el seu ratio d’extracció és de 10:1 aproximadament. El seu extracte conté flavonoides, glucòsids, l’alcaloide juglandina, el polifenol juglona, una gran quantitat de vitamina C, carotè, olis essencials, àcids orgànics i tanins.

 • Sòfora (Sophora japonica L.) de la patent Quercefit®: l’extracte sec està estandarditzat entre un 34 – 42% de quercetina, flavonoide present als botons florals de la planta, un arbre de la família de les lleguminoses conegut com acàcia del Japó.

 • Quercefit® és una patent formulada amb la tecnologia Fitosoma® que augmenta 20 vegades l’absorció i biodisponibilitat de la quercetina. Compta amb estudis de farmacocinètica, seguretat i tolerabilitat i 3 estudis clínics en humans que avalen les seves propietats.

  Fitosoma® es una dispersió sòlida de compostos botànics o naturals en una matriu 100% de grau alimentari a base de lecitina. Aquesta tecnologia és la que garanteix l’absorció i biodisponibilitat de la quercetina de Quercefit®.

  Els estudis de Quercefit® estan relacionats amb la millora en la pràctica d’esport, tant en la millora en el rendiment com una recuperació més ràpida i amb les molèsties produïdes per al·lèrgies.

 • Artemísia (Artemisia vulgaris): planta perenne de la família de les asteràcies, en aquesta fórmula es troba l’extracte sec de la flor estandarditzat en un mínim del 30% d’artemisinina i amb un ràtio d’extracció de 20:1 aproximadament.

 • All (Allium sativum L.): l’extracte sec que s’obté a partir del bulb, està valorat en un mínim del 1% en al·licina i el seu ràtio d’extracció és de 50:1 aproximadament. A part de l’al·licina, l’extracte sec d’all conté alinina i alina.
  Com diu el Comité de productes medicinals a base d’herbes de l’EMA, l’all, basat en l’ús de llarga durada, ha sigut utilitzat com a coadjuvant per a la prevenció de l’aterosclerosi i també per alleujar els símptomes del refredat comú.

 • Pal d’arc (Tabebuia avellanedae): el ràtio d’extracció de l’extracte sec de l’escorça és d’entre 9-15:1 aproximadament. Conté naftoquinones, antraquinones, flavonoides i derivats de benzaldehid. Els ingredients actius amb més presència a la planta son les naftoquinones lapachol i β-lapachona.

 • Clau (Syzygium aromaticum): prové d’un arbre asiàtic i és usat principalment com a espècie. L’extracte sec en aquesta formula té un ràtio d’extracció de 10:1 aproximadament i conté abundant eugenol, timol i carvacrol.

 • Groseller negre (Ribes nigrum L.): arbust on el seu extracte sec s’obté a partir de la fulla. En aquesta fórmula el ràtio d’extracció de l’extracte és de 10:1 aproximadament.

 • Aranja (Citrus aurantium): l’extracte sec és obtingut de la llavor i en aquesta fórmula està valorat en un mínim d’un 98% en el flavonoide naringina i el seu ràtio d’extracció és de 50:1 aproximadament. La Comissió Europea aprova l’ús del pericarp en casos de pèrdua de gana i trastorns gastrointestinals com la dispèpsia.

 • Perpètua (Helichrysum italicum): anomenada comunament flor de tot l’any, el seu extracte sec en aquesta fórmula té una ràtio d’extracció d’aproximadament 5:1. És una planta perenne rica en flavonoides com l’helicrisina i l’isohelicrisina i, en triterpens.

 • Carabassa (Cucurbita pepo L.): en aquesta fórmula s’ha utilitzat l’extracte de llavor de carabassa valorat amb un mínim d’un 25% d’àcids grassos i un ràtio d’extracció d’aproximadament de 10:1. La llavor conté un alt contingut en vitamina E, àcid linoleic, zinc, magnesi i ferro. A més a més, conté cucurbitacina o cucurbitina, un alcaloide.

Un altre component interessant en aquesta fórmula és la N-acetilcisteïna (NAC), que és un aminoàcid amb propietats mucolítiques i antioxidants. S’encarrega de despolimeritzar els complexes mucoproteïcs de la secreció mucosa, trencant enllaços disulfur i com a conseqüència, disminuint la seva viscositat i fluïdificant el moc. També activa l’epiteli ciliat, afavorint l’expectoració de la mucositat. A més a més, ajuda a la producció de glutatió, un potent antioxidant de l’organisme, que lluita davant els agents oxidants.

R17 Alerpasit Cápsulas també conté vitamines A i E i zinc.

La vitamina A que es troba al complement està en forma d’acetat de retinil i la seva biodisponibilitat millora en presència de vitamina E. La vitamina A contribueix a la funció normal del sistema immunològic, al manteniment normal de les mucoses, de la pell, de la visió i també, contribueix al metabolisme normal del ferro. A més a més, té un acció sobre l’especialització de les cèl·lules.

La vitamina E és una vitamina liposoluble i contribueix a la protecció de les cèl·lules davant l’estrès oxidatiu. En aquesta fórmula està en forma de acetat DL-alfa-tocoferil.

El zinc present a la fórmula està en forma de gluconat de zinc per a millorar la seva biodisponibilitat. És un element essencial que forma part de més de 300 metal·loproteïnes i 2.000 factors de transcripció. Es recomana una ingesta diària d’entre 10 i 20mg. Tot i estar present en totes les cèl·lules, el 90% de zinc es troba en el múscul esquelètic i els ossos.
El zinc contribueix a la funció normal del sistema immunitari i a la protecció de les cèl·lules davant l’estrès oxidatiu. També contribueix al metabolisme normal àcid-base, al dels hidrats de carboni, al de macronutrients, al d’àcids grassos i al de la vitamina A. A més a més, promou el manteniment normal d’ossos, cabells, ungles, pell i visió.

40 Càpsules

COM I QUAN ES PREN

De 2 a 6 càpsules al dia, preferiblement durant els àpats,  segons indicació d’un metge o farmacèutic.

INGREDIENTS PER DOSI

Noguera (Junglans regia L., extracte sec de la fulla) 120mg, sòfora (Sophora japonica L., 40% quercetina) Quercefit™ 100mg, artemísia (Artemisia vulgaris L., extracte sec, >30% artemisinina) 90mg, all (Allium sativum L., extracte sec, >1% al·licina) 50mg, N-acetil-cisteïna 50mg, pal d’arc (Tabebuia avellanedae, extracte sec) 40mg, clau (Syzygium aromaticum, extracte sec) 30mg, groseller negre (Ribes nigrum L., extracte sec) 30mg, aranja (Citrus aurantium, extracte sec de la llavor, 98% naringina) 30mg, perpètua (Helichrysum sp., extracte sec) 30mg, carabassa (Cucurbita pepo L., extracte sec) 10mg, vitamina E 6mg, gluconat de zinc 4,665mg, vitamina A 250mcg, excipients.

QuercefitTM es una marca registrada de Indena S.p.A., Italia. 

 

Informació addicional

Pes 0,2 kg
Dimensions 5 × 5 × 10 cm

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu