Formatges Blancafort neix l’any 1984 en una masia entre Gironella i Casserres, a la comarca del Berguedà.
Gràcies a aquesta creació, Formatges Blancafort ha obtingut diversos reconeixements pels seus formatges:
- Medalla de Plata a la 1a Cata Internacional de Alimentaria l’any 1986
- Medalla de Plata a la 2ª Cata Internacional de formatges Feria Alimentaria 1988
- Medalla d’Or a la Cata Internacional de Londres l’any 1993
- Títul de Mestro Artesà Formatger des de 1996
- Empresa Artesanal Alimentària
- Premi Lactium d’Or 2021 en categoria de Formatge Garrotxa
A més, també estan implicats a l’Associació Catalana de Formatgers (ACREFA), que presideixen des de fa alguns anys.
Actualment continuen sent una formatgeria familiar que aposta per la qualitat per sobre de les grans produccions.
Els seus formatges arriben a diversos punts de la geografia catalana i espanyola, així com a d’altres indrets del món com Anglaterra, Estats Units i Suïssa.
-
Formatge Ferrús petit
El Ferrús és un formatge curat de pasta làctica fet amb llet de cabra, de gust intens.
10,90 €Formatge Ferrús petit
10,90 € -
Formatge Garrotxa
El Garrotxa és un formatge de cabra recobert per una escorça de fong natural.
10,60 € – 22,90 €Formatge Garrotxa
10,60 € – 22,90 € -
Formatge Serrat d’Ovella
El Serrat és un formatge curat un que elaborem amb llet crua de ovella, de pasta premsada.
20,20 €Formatge Serrat d’Ovella
20,20 € -
Formatge suau en oli
Petites porcions de formatge de cabra macerat en oli d’oliva verge extra i espècies mediterrànies.
9,50 €Formatge suau en oli
9,50 €