Recepta: brownies de xocolata artesana

Deliciós brownie de xocolata artesana tallat a trossets sobre una fusta de tallar i al costat d'un petit bol amb anous.

Rajoles de xocolata artesana del Berguedà, l'has tastada? Et sorprendrà!

🍫  Avui et portem una recepta que segur farà que et llepis els dits: brownies de xocolata Naturcadí. Fets amb ingredients naturals i un toc d’amor, l’única pega que tenen és que s’acaben de seguida. Són irresistibles! 😋

A punt per cuinar? Som-hi!

Ingredients

  • 200g de xocolata NaturCadí
  • 150g de mantega
  • 200g de sucre
  • 3 ous
  • 100g de farina
  • 1 cullereta d’essència de vainilla
  • Un polsim de sal
  • Nous o espurnes de xocolata (opcional)

Pots fer servir la teva xocolata NaturCadí preferida, li donarà un toc ben diferent!

Xocolata negra amb gerds de Natur Cadí. Disponible a El Formiguer, el centre comercial online del Berguedà.

Xocolata negra amb gerds

2,20 – 15,50€

Xocolata negra amb anous de Natur Cadí. Disponible a El Formiguer, el centre comercial online del Berguedà.

Xocolata negra amb anous

2,45 – 6,15€

Xocolata negra amb taronja de Natur Cadí. Disponible a El Formiguer, el centre comercial online del Berguedà.

Xocolata negra amb taronja

2,55 – 6,40€


Xocolata Naturcadí

Com fer-ho?

Abans de començar, comença a escalfar el forn a 180ºC.

I ara sí, a cuinar!

1⃣ Fon la xocolata NaturCadí juntament amb la mantega. Pots fer-ho al bany maria o al microones a mitja potència, remenant ocasionalment fins que tinguis una barreja suau i homogènia.

2⃣ En un bol apart bat els ous i el sucre fins que estiguin ben combinats.

3⃣ Agrega la mescla de xocolata fosa i l’essència de vainilla al bol dels ous i mescla bé.

4⃣ Incorpora gradualment la farina i el polsim de sal, remenant fins que la massa estigui homogènia.

5⃣ Si ho desitges, és el moment d’afegir les anous, les espurnes de xocolata o el fruit sec que vulguis i barrejar-ho suaument.

6⃣ Aboca la massa en el motlle preparat i estén-la de manera uniforme.

7⃣ Posa-ho tot al forn durant uns 30-35min o fins que un escuradents inserit en el centre surti net.

Deixa refredar els brownies en el motlle abans de tallar en porcions i gaudeix del berenar!

El toc final pel teu brownie de xocolata artesana

Tal i com surti del forn, aquest brownie ja queda bo, però sempre el pots acabar de vestit amb una mica de sucre glaç o fruits secs per sobre, o si t’hi atreveixes, amb una mica de crema d’avellanes i xocolata!

Bon profit!

Pot de 440g de crema de xocolata negra i avellanes de NaturCadí

Crema d’avellanes i xocolata negra

7,30€

Pot de 440g de crema de xocolata amb llet i avellanes de NaturCadí

Crema de xocolata amb llet i avellanes

7,30€

Crema de xocolata blanca amb avellanes, tipus nutella o nocilla blanca, elaborada artesanalment per NaturCadí al Berguedà.

Crema de xocolata blanca i avellanes

7,85€


Xocolata Naturcadí

El Berguedà a un clic!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Main Menu