Portada » Blog – El Formiguer del Berguedà » Recepta: brownies de xocolata artesana
Avui et portem una recepta que segur farà que et llepis els dits: brownies de xocolata Naturcadí. Fets amb ingredients naturals i un toc d’amor, l’única pega que tenen és que s’acaben de seguida. Són irresistibles!
A punt per cuinar? Som-hi!
Pots fer servir la teva xocolata NaturCadí preferida, li donarà un toc ben diferent!
2,20 - 15,50€
2,45 - 6,15€
2,55 - 6,40€
Abans de començar, comença a escalfar el forn a 180ºC.
I ara sí, a cuinar!
Fon la xocolata NaturCadí juntament amb la mantega. Pots fer-ho al bany maria o al microones a mitja potència, remenant ocasionalment fins que tinguis una barreja suau i homogènia.
En un bol apart bat els ous i el sucre fins que estiguin ben combinats.
Agrega la mescla de xocolata fosa i l’essència de vainilla al bol dels ous i mescla bé.
Incorpora gradualment la farina i el polsim de sal, remenant fins que la massa estigui homogènia.
5⃣ Si ho desitges, és el moment d’afegir les anous, les espurnes de xocolata o el fruit sec que vulguis i barrejar-ho suaument.
6⃣ Aboca la massa en el motlle preparat i estén-la de manera uniforme.
7⃣ Posa-ho tot al forn durant uns 30-35min o fins que un escuradents inserit en el centre surti net.
Deixa refredar els brownies en el motlle abans de tallar en porcions i gaudeix del berenar!
Tal i com surti del forn, aquest brownie ja queda bo, però sempre el pots acabar de vestit amb una mica de sucre glaç o fruits secs per sobre, o si t’hi atreveixes, amb una mica de crema d’avellanes i xocolata!
Bon profit!