Recepta: Cocktail de celler

La nostra formigueta Mel et presenta dues copes amb l'amanida cocktail celler de Casa Fígols, un aperitiu que sorprendrà els teus convidats i que pots fer amb la llonganissa Celler d'Embotits Casa Fígols, disponible a la nostra botiga online!

La recepta d’avui és lleugera i deliciosa amanida… no una amanida qualsevol, és una que podràs servir en format cocktail com a aperitiu per encetar un àpat especial!

La prepararem amb la llonganissa Celler d’Embotits Casa Fígols, que li donarà un toc diferent amb el que sorprendràs els teus convidats! 😋

A punt per cuinar? Som-hi, que avui és molt fàcil!

Ingredients

Com fer-ho?

1⃣ Talla l’enciam a tires o trossets ben petitons.
2⃣ Fes el mateix amb el formatge, la llonganissa i la pinya.
3⃣ Fes-ne una amanida i barreja-ho amb la salsa rosa.
4⃣ Serveix en recipients individuals i decora-ho amb un parell de rodanxes de lloganissa i si ho vols, amb algun bastonet de pa també. 

Si no ho has de servir de seguida, conserva-ho a la nevera.

Bon profit!

El Berguedà a un clic!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Main Menu