La samarreta oficial de la Patum 2023

La Mel en primer pla davant l'Ajuntament de Berga, que té penjada a la façana una gran samarreta oficial de la Patum 2023, que pots comprar online al Formiguer!

La primavera arriba i tenim Corpus a tocar, i això al Berguedà té un significat molt clar: s’acosta la Patum!
Aquest any, a més, ve acompanyada d’una cosa molt especial: la primera samarreta oficial de Patum 2023.

Com ha sorgit la samarreta oficial de Patum 2023?

Aquest 2023 la Patum estrena una samarreta oficial. Es va presentar la passada Fira de Primavera i és una iniciativa que des d’aquest any pretén enfortir la marca Patum i crear comunitat entre els patumaires.

L’Ajuntament confia en que sigui un element que es consolidi els propers anys i que, a banda d’unir els berguedans en un sentiment, generi beneficis que esdevinguin un nou mitjà de finançament de la festa.

A més, les entitats socials de la ciutat s’han vinculat al projecte i podran gaudir d’una part de la recaptació de la seva venda. 

Com és la samarreta?

La samarreta oficial de Patum 2023 està feta de cotó de color negre, i porta estampat el dibuix en vermell d’un barret de Patum, un element clau per gaudir d’aquesta festa berguedana amb seguretat.

Samarreta oficial de la Patum 2023 en un maniquí a La Patumaire, amb les lleixes amb més samarretes al darrera. Pots comprar-la online des d'El Formiguer!

Tal i com hem dit, les entitats socials de Berga s’han implicat en aquesta nova iniciativa. En aquest sentit, ha estat la Fundació Privada Horitzó del Berguedà, l’encarregada d’elaborar-la. 

L’ autor del disseny és Salvador Vinyes, qui l’ha definit com a “innovador gràficament i fàcilment identificable”.
A més, també ha afegit que la il·lustració és “
un barret sense rostre que representa tothom, sense excepció, i que s’ajusta a la idea que La Patum és per a tothom”.

On puc comprar la samarreta de la Patum?

Siguis on siguis, estàs de sort: tenim la samarreta oficial de la Patum al Formiguer!

La trobaràs a la nostra Botiga de Patum, disponible en un tallatge clàssic i també en tallatge femení.

Si t’agrada aquesta festa i vols viure-la siguis on siguis, visita la nostra Botiga de Patum! Hi trobaràs contes infantils, bombons de Patum, joies, complements i per descomptat, la famosa barreja de Patum!

Tens el Berguedà a un clic!

El Berguedà a un clic!

Main Menu