Tira de xumet

2,00 

Sold By: Xpassarlestona

1 en estoc

Porta pipa estampada (fons blanc i dibuixos amb tons groc, fucsia, blau i rosa), pinça i CLEC (snap), de plástico no tóxico, de color groc.

SKU: xp2002_7-1-1 Categories: , , Tag:

Porta pipa estampada (fons blanc i dibuixos amb tons groc, fucsia, blau i rosa), pinça i CLEC (snap), de plástico no tóxico, de color groc.

Producte ja confeccionat, a punt per enviar!

Ready to ship in 2-3 setmanes


 

Shipping Policy

En el cas dels 'productes a punt per enviar' el temps d'enviament és de 2 dies laborables, donat que ja estan confeccionats.

En el cas dels 'productes personalitzables' el temps mínim de lliurament és de 2 - 3 setmanes. Són productes fets especialment per vosaltres i segons el volum de feina necessitarem més o menys temps per enviar-ho. En el cas de necessitar-ho per una data concreta feu-nos-ho saber i intentarem tenir-ho amb menys temps, sempre tenint com a termini mínim 1 setmana.


 

Refund Policy

Donat que es tracta de productes fets especialment per vosaltres, un a un i de forma manual, i que us n'enviem imatges abans de l'enviament si ho desitgeu, no es podrà fer la devolució de cap producte.

En el cas que cregueu que un producte estigui fet malbé, poseu-vos en contacte amb nosaltres i mirarem de trobar una solució.

Informació addicional

Pes 0,1 kg

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu